Сестрички Старк виросли: Софі Тернер та Мейсі Вільямс у білих платтях знялися для глянцю

27 березня 2019, 14:18

Британським акторкам Софі Тернер та Мейсі Вільямс було, відповідно, 13 та 12 років, коли вони вперше стрілися на пробах до серіалу "Гра престолів". На телеекранах вони стали сестрами Старк, а у житті - найближчими подружками.

Тепер, коли останній сезон фентезі-саги відзнято, і вже за лічені тижні його побачать глядачі, дівчата разом знялися для глянцю, постаравшись нічого не заспойлерити.

Вони поспілкувалися з журналом Rolling Stone.

 
Мейсі Вільямс та Софі Тернер подружилися завдяки "Грі престолів"

Тернер зізналася, що її дуже засмучувало те, як поволі її героїня ставала сильною. Та вона рада, що Санса врешті набрала обертів.

"На початку я заздрила Мейсі, бо їй дісталися всі ці поєдинки на мечах, уся крутість. Я собі казала: "Я знаю, що моя героїня дуже сильна", - пригадала Софі.

"Санса адаптується краще, ніж Ар'я. Якби Ар'я на початку опинилася би в ситуації Санси, їй відрубали би голову. А якби Санса опинилася в положенні Ар'ї, Сансу би зацькували до смерті", - зазначила вона.

View this post on Instagram

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone) on Mar 26, 2019 at 2:05pm PDT

Як натякнула Вільямс, прочитавши сценарій восьмого сезону, вона передивилася перший - і побачила "багато схожостей". Іще одну підказку глядачам дали продюсери Ден Вайс і Девід Беніофф: зразковими фіналами, на їхню думку, є закінчення серіалів "Клан Сопрано" та "Пуститися берега".

Нагадаємо, 23-річна Тернер нещодавно знялася в кліпі свого нареченого, співака Джо Джонаса.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів