Міддлтон відповіла на закиди щодо нової вагітності

27 березня 2019, 15:09

У герцогині Кембриджської Кетрін Міддлтон уже є троє діток від принца Вільяма, та шанувальникам королівської пари дуже кортить, щоби вони на цьому не спинялися.

37-річній Кейт періодично приписують нову вагітність. Вона ж на чергове запитання про малюка номер чотири відповіла жартом, пише The Mirror.

"Я гадаю, Вільям би трохи занервував би", - відказала Міддлтон, спілкуючись із людьми під час візиту до Північної Ірландії.

 
Усі: "То що, коли за четвертим?" Вільям та Кейт: ...

Водночас жінка не приховує, що була би не проти народити ще. Як пише Daily Express, нещодавно вона угледіла у натовпі чоловіка з маленьким хлопчиком на руках та підійшла поспілкуватися. Герцогиня сказала, що малюк дуже милий, і запитала, скільки йому.

"Таке манюпусіньке, що аж собі такого хочеться", - зізналася Кейт.

Між іншим, британські букмекери вже роблять прогнози щодо того, чи оголосять Вільям та Кейт про нову вагітність у 2019-му році. Ставки нині 5/2.

Як відомо, в попередні рази Міддлтон зважувалася на наступну вагітність, коли попередньому малюкові було вже десь два рочки. Їхньому з Вільямом молодшому синові, Луї у квітні виповниться рік.

Фото з Instagram Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів