Брітні Спірз утримують у психлікарні проти її волі?

18 квітня 2019, 14:29

Шанувальники американської співачки Брітні Спірз, яка на початку квітня лягла до психіатричного закладу через сильний стрес, стривожені. Ймовірно, зірку там утримують проти її волі.

На таку думку наштовхнула людей мама 37-річної Брітні, Лінн. Вона опублікувала дивний допис у соцмережі.

Про це пише The Daily Mail.

"Коли воїни Господа опускаються на коліна, битва не закінчується, а саме починається", - таку цитату запостила Лінн і прокоментувала - "Це - "Віра!".


 
То де ж Брітні Спірз? Шанувальники стривожені

Далі жінка лайкнула кілька чужих постів, у яких говорилося про те, що співачку можуть силоміць десь тримати.

"Поверніть Брітні її свободу, її голос, її життя! Люблю вас, люди #freeBritney", - такий допис вподобала Лінн Спірз.

"Я дуже сподіваюся, що ви підтримуєте Брітні в намаганнях вийти з-під опіки. Дуже сподіваюся, що ваш хворий екс-чоловік не утримує десь вашу доньку проти її волі", - це жінка теж лайкнула.

Нагадаємо, батько Брітні, Джеймі Спірз є її офіційним опікуном уже понад 10 років. Він, зокрема, розпоряджається грошима зіркової доньки - одноосібно, відколи минулого місяця адвокат Брітні склав із себе повноваження.

Як відомо, Джеймі вже кілька місяців тяжко хворіє. Переживання за здоров'я батька буцімто й змусили Спірз звернутися по допомогу до фахівців. Артистка боялася, що в неї може знову статися нервовий зрив. Як зазначає видання, минулого тижня Брітні точно на деякий час залишала медичну установу. Вона відвідала салон краси в Лос-Анджелесі.

Фото з Instagram Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів