"Майбутній король, бл*дь": відомий актор висміяв лисину принца Вільяма

29 травня 2019, 12:53

Американський актор Роб Лоу викликав гнів серед шанувальників королівської родини Великої Британії. Він публічно висміяв принца Вільяма за те, що той у свої 36 уже є власником чималої лисини.

На думку зірки серіалу "Парки та зони відпочинку", британці, зокрема Вільям, "занижують планку" чоловічої краси.

Про це пише US Magazine.

 
Принц Вільям дуже рано почав лисіти. Та і принц Гаррі його наздоганяє

"... Майбутній король твоєї країни дозволяє собі втрачати волосся, ось коли я говорю, що британці встановлюють дуже низьку планку... Чесно, спостерігати, як втрачає волосся принц Вільям - це один із найтравматичніших досвідів у моєму житті. Він же збирається стати королем Англії, бл*дь!", - зізнався Лоу виданню The Telegraph.

Як позитивний приклад 55-річний Роб наводить самого себе. Щойно почавши лисіти, актор звернувся до фармацевтики.

"Щойно з'явився натяк, що однісінька волосинка в мене збирається випасти, і мені вже вливали ці штуки у вени, бл*дь. І я робив це упродовж 30 років", - наголосив він.

 
Роб Лоу у свої 55 зберіг чуприну і дуже цим пишається

У соцмережах багато хто взявся соромити самого Лоу, мовляв, як можна насміхатися з когось, не лише з принца, через втрату волосся. Також актору пригадали химерні зачіски, які він носив упродовж років - нічим не гарніші за лисину.

Нагадаємо, для принца Вільяма його рання лисина зовсім не є якимсь табу. Він, його дружина Кейт та брат Гаррі неодноразово публічно жартували на цю тему. Торік Вільям перейшов на коротші стрижки.

Фото з Instagram Кенсингтонського палацу та Лоу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів