Ештон Кутчер дав свідчення в суді над серійним убивцею

30 травня 2019, 11:05

Американський актор Ештон Кутчер дав свідчення в суді в справі "Голлівудського різника", серійного вбивці, однією з жертв якого стала подруга кінозірки.

Дівчину, яку звали Ешлі Еллерін, було по-звірячому вбито 21-го лютого 2001-го року. Того вечора вона мала йти разом із Кутчером на вечірку на честь "Греммі".

Про це пише US Magazine.

Виступ Ештона перед судом тривав хвилин 40. За словами одного з присутніх, актор нервувався. Кутчер розказав про те, як востаннє поговорив із Еллерін телефоном і як пізніше прийшов до її оселі (на вхідних дверях навіть лишилися його відбитки пальців), але вона не відчинила.


 
Ештон Кутчер мав зустрітися з Ешлі Еллерін того вечора, коли її по-звірячому вбили

"Я намагався повести її на побачення і не хотів надто насідати, тож просто лишив їй повідомлення на телефоні", - пояснив актор.

Ештон зазирнув у вікно Ешлі та побачив червоні патьоки, йому здалося, що то "червоне вино розлилося на килим". Після цього він пішов.

"Я подумав, що облажався, бо запізнився, і вона вже пішла", - поділився він.

Тіло Ешлі наступного ранку знайшла дівчина, що жила разом із нею. Убивця наніс подрузі Кутчера 47 ножових поранень.

"Голлівудського різника", Майкла Каргіло заарештували в 2008-му році. Чоловік працював майстром із ремонту кондиціонерів. Йому подобалося заздалегідь вистежувати своїх жертв та планувати напад. Каргіло звинувачують у вбивстві щонайменше трьох жінок. Еллерін було 22, іншим відомим жертвам - 18 та 32 роки. Прокуратура вимагає для душогуба смертної кари. Сам він себе винним не визнає.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів