Шварценеггер віддав доньку заміж за зірку "Вартових галактики"

9 червня 2019, 14:40

Старша дочка американського актора Арнольда Шварценеггера, 29-річна Кетрін вийшла заміж за актора Кріса Пратта.

Весілля 8-го червня відгуляли в Монтесіто, що в Каліфорнії.

Про це повідомляє People.

 
Кетрін Шварценеггер та Кріс Пратт одружилися у вбраннях від Giorgio Armani

"Учора був найкращий день нашого життя! Ми стали чоловіком і дружиною перед лицем Господа, наших сімей і тих, кого ми любимо. Це було камерно, зворушливо та емоційно. Ми дуже щасливі розпочати цей новий розділ нашого життя...", - написали молодята в своїх Instagram.

Кріс і Кетрін подякували своїм рідним та друзям, які були поруч із ними в цей день, та Джорджіо Армані, за створення "сукні всього життя" для нареченої та "досконалого" костюму для нареченого.

"Місце було прекрасне. Багато квітів та зелені повсюди. Дуже романтична локація для весілля", - розказало джерело видання.

"Усі родичі фотографували весілля, зокрема її батьки, Марія та Арнольд. Усі виглядали дуже щасливими", - додав інформатор.

 
На весіллі були родичі та друзі пари

Окрім батьків, серед гостей були брати нареченої, Крістофер і Патрік, та сестра Крістіна. А от Джозефа, позашлюбного сина Арнольда, схоже, не запросили. 6-річний син Кріса Пратта від попереднього шлюбу, Джек теж був на церемонії.

 
"Термінатор" віддав заміж свою старшу доню

Нагадаємо, Кріс покликав Кетрін заміж у січні. Як відомо, пара почала зустрічатися, ще коли Пратт був офіційно одружений із актрисою Анною Феріс. Подейкували, що цей шлюб розпався через те, що Кріс не хотів заводити ще дітей.

Прінтскрін із People, фото з Instagram Пратта

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів