"Прощавай, щілинко": Інтернет побивається за зубами Дакоти Джонсон

7 серпня 2019, 11:45

Американська актриса Дакота Джонсон несподівано позбулася своєї "родзинки": щілинки між передніми зубами. 29-річна зірка виправила косметичний дефект, із якого сама раніше кепкувала, і соцмережі дуже засмучені.

Діастемі Дакоти влаштували справжню панахиду, пише Time.

"Спочивай із миром, щілинко між зубами, ти зникла, але тебе не забудуть", - пишуть інтернет-користувачі.

"Прокинулася і взнала, що в Дакоти Джонсон більше нема щілинки між зубами. Плакатиму, доки знову не засну", - побиваються фани актриси.


Водночас ті, хто й сам мав діастему, а потім її позбувся, висловлюють свою радість за Джонсон.

Здивована такою бурхливою реакцією ЗМІ та соцмереж Дакота вирішила пояснити, що ж сталося. Як розказала актриса у шоу Джиммі Феллона, вона не мала наміру навмисне позбуватися діастеми, просто так вийшло.

"У мене з 13 років стояв постійний ретейнер, він був просто приклеєний до задньої частини моїх зубів. Останнім часом у мене виникли проблеми з шиєю тож мій ортодонт вирішила, що добре буде зняти його і подивитися, чи розширилася моя щелепа, і це мені помогло. А щілинка зімкнулася сама собою. Мені теж через це дуже сумно", - цитує Джонсон Just Jared.

Як додала актриса, тепер вона має клопіт, бо між зубів застрягають часточки їжі. Вона припустила, що коли їй поставлять інший ретейнер, її улюблена щілинка повернеться.

Зірка "50 відтінків сірого" і справді не комплексувала через свій дефект. Навпаки, якось вона влаштувала ціле шоу для Vanity Fair, демонструючи, скільки різних предметів може запхати собі між зубами.

Як відомо, 29-річна Дакота зустрічається з музикантом Крісом Мартіном, ексчоловіком Гвінет Пелтроу.

Відео Vanity Fair з YouTube, фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів