Тарантіно в Москві нюхнув сиру і назвав улюблений радянський фільм

7 серпня 2019, 16:37

Американський актор та режисер Квентін Тарантіно приїхав до Москви, щоби представити свою нову стрічку "Одного разу... в Голлівуді".

Спілкуючись зі ЗМІ, кіномитець несподівано заявив, що має улюблену радянську стрічку. А ще смішно понюхав сиру, хоча й не зразу второпав, що від нього хоче жіночка з коробкою.

Як повідомляє канал "360", це відбулося під час прес-конференції Тарантіно.

"Якби мені довелося робити фільм про маленького Квентіна, який живе в 1969-му році чи 1970-х, був би один російський фільм, про який би він знав. Він не знав, що фільм російський - Квентін просто дивився його по телевізору, і він йому подобався. Так ось, цей фільм був би "Людина-амфібія". В Америці його ніколи не показували в кіно, його продали на ТВ та переозвучили. Я вмикав 9-й канал у Лос-Анджелесі, і на початку 1970-х його показували дуже часто. Тоді я з задоволенням дивився його. Я його обожнював, хоча і не знав, що він російський", - поділився 56-річний режисер.


Як відомо, стрічка за мотивами роману письменника-фантаста Олександра Бєляєва вийшла в 1961-му році. Головні ролі в ній зіграли Володимир Коренев та Анастасія Вертинська. Зйомки відбувалися в нині окупованому Криму та у Баку.

До слова, до Росії Квентін Тарантіно приїхав без дружини Даніелли. Нагадаємо, він уперше в житті одружився лише у 55, і дуже цьому радий.

Відео з Twitter каналу "360"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів