10 фактів про нову ведучу програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" Марію Мельник

PROMOTED
14 серпня 2019, 13:01

1. Марія Мельник народилася в Смілі, хоча рідним містом вважає Кропивницький, так як з 4 років жила там з мамою і братом.

2. Ведуча має 2 вищі освіти, одну з яких отримала в льотній академії, каже - навчалася там, тому що їй дуже подобалася форма, дівчина до самих холодів не одягала верхній одяг, щоб всі бачили погони.

3. До того, як стати ведучую на каналі "Україна" Марія Мельник працювала на обласному телебаченні в Кропивницькому.

4. Щоб стати ведучую улюбленої ранкової програми українців, Марії довелося подолати понад 10 різноманітних кастингів.

 
Ведуча "Ранок з Україною" Марія Мельник

5. Марія Мельник провела більше 300 весіль, а сама замість святкування захотіла зареєструвати шлюб і поїхати у весільну подорож, але вже зовсім скоро пошкодувала про таке рішення.

6. Зі своїм майбутнім чоловіком ведуча познайомилася на вулиці, де співала і грала на гітарі разом зі своїми друзями, цікаво, що тоді до неї проявив симпатію інший молодий чоловік, але підхід її майбутнього чоловіка був більш цікавим.

7. Марія дуже любить подорожувати, при цьому екстрим в житті дівчини займає далеко не останнє місце. Вона підкорила гору Тахтали в Туреччині, годувала з рук чайок у польоті, купалася зі слоном і плавала на байдарках.

8. Пескетаріанка - не вживає м'ясо, але від риби, морепродуктів, молочних продуктів і яєць не відмовляється. Марія готує сама, але не любить багато часу проводити на кухні, каже, що намагається робити все максимально просте і корисне.

9. Дівчина і її чоловік швидко зважилися на переїзд до Києва, навіть незважаючи на те, що зовсім недавно облаштували нову квартиру в рідному місті.

Найстрашнішим для Марії здаються дороги, дівчина коментує:

"Мені потрібно заново вчиться їздити на машині - планую наліпити всі наклейки, які тільки можливі: туфельку, літери" У "і все інше!".

10. Ведуча мріє посприяти пропаганді "дбайливого ставлення до природи і тварин" і "здорового способу життя", а також своїм прикладом довести, що з дівчинки, яка роздавала листівки на вулицях маленького міста, можна стати ведучую самого рейтингового каналу.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів