"Мій найбільший страх": Демі Ловато показала чесне ФОТО з целюлітом

6 вересня 2019, 18:03

Співачка Демі Ловато приєдналася до зірок, які відмовляються соромитися свого тіла. 27-річна зірка зізналася, що раніше її фотографії в купальнику редагувалися, але більше такого не буде.

Демі в Instagram показала справжню себе, з целюлітом на стегнах.

 
Демі набридло приховувати, що вона - жива жінка, яка має пишні форми та целюліт

"Це мій найбільший страх. Мої нередаговані фото в купальнику. І вгадайте, що, це - ЦЕЛЮЛІТ! Я просто тааак утомилася стидатися свого тіла, редагувати його (так, інші фото були відредаговані - і я ненавиджу те, що я так робила, але це правда), і інші думали, що я відповідаю ЇХНЬОМУ уявленню про красу, але це - не я", - написала Ловато.


Зі слів артистки, у новому розділі свого життя вона хоче бути вірною тому, ким є, а не старатися відповідати чужим стандартам.

 
А інші фото з Бора-Бора співачка запостила кілька місяців тому, попередньо "покращивши"

"Отже, ось вона я, не соромлюся, не боюся та та пишаюся, що маю тіло, яке так багато чого подолало і продовжуватиме дивувати мене, коли одного дня я, сподіваюся, народжу дитину", - зазначила Демі.

Як зізналася Ловато, це прекрасне відчуття, не виснажувати себе воркаутами перед зйомками та не почуватися нещасною, поїдаючи "божевільне дієтичне лайно" замість справжнього торта у свій день народження.

 
Ловато більше так не робитиме

Демі повідомила зараз записує пісню-гімн, яка, вона сподівається, надихне когось на те, щоби так само почати цінувати своє тіло.

Нагадаємо, важливий урок про те, як треба цінувати своє здоров'я та життя Ловато отримала торік, коли пережила передозування наркотиками.

Фото з Instagram Ловато

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів