Ненавмисне самогубство: слідство встановило, як померла 16-річна зірка "Хмарного атласу"

10 вересня 2019, 16:49

Британська актриса Майя-Лесія Нейлор, яка несподівано пішла з життя у квітні, вкоротила собі віку. Але 16-річна дівчинка зробила це ненавмисне.

Так вважають представники офісу коронера Південного Лондона. Їхній офіційний висновок: смерть у результаті нещасного випадку.

Про це повідомляє People із посиланням на BBC News та The Guardian.

За висновком експертизи, Майя-Лесія повісилася. Проте насправді вона убивати себе не хотіла, а діяла під впливом моменту.


 
16-річна Майя-Лесія вбила себе, але насправді цього не хотіла

"Я щиро вірю в те, що вона просто намагалася щось довести", - поділився батько Нейлор.

Із його слів, донька сильно стресувала через іспити та "не була звичайною собою". Свій останній вечір вона провела з сім'єю за переглядом фільму. Востаннє батько бачив Майю живою за дві години до її смерті.

О 10-тій ранку 7-го квітня до швидкої повідомили про серцевий напад у дівчинки-тінейджера. Через 20 хвилин Нейлор доправили до Кройдонськjї університетської лікарні, де її було проголошено мертвою. Ні алкоголю, ні наркотиків у організми Майї не було виявлено. Пошуки в соцмедіа-акаунтах дівчинки та на девайсах, що їй належали, теж не дали слідству жодних зачіпок.

Як відомо, Нейлор встигла зіграти в кількох серіалах та фільмах, зокрема в "Хмарному атласі" з Томом Хенксом. Дівчинка мала багато планів на майбутнє і говорила про "кілька неймовірних проектів", що на неї чекають.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів