Опинилася в реанімації: ЗМІ приписують Заворотнюк страшний діагноз

13 вересня 2019, 15:28

Російську актрису Анастасію Заворотнюк останнім часом оточують моторошні чутки, пов'язані з її здоров'ям. Подейкують, у 48-річної зірки "Моєї прекрасної няні" рак мозку.

Офіційний представник акторки від її імені назвав поголос про її перебування в реанімації "маячнею". Але не не став приховувати, що чутки про хворобу не безпідставні.

Про це, з посиланням на кілька російських ЗМІ та телеграм-канали, повідомляє "Газета.ру".

 
Анастасії Заворотнюк приписують страшну хворобу

Зі слів інсайдерів, рак мозку в Анастасії діагностували торік, незабаром після народження її третьої дитини. Акторка проходила лікування в Польщі, перенесла курси променевої терапії та хіміотерапії, але лікарям не вдалося добитися ремісії. Нині ж її буцімто в украй тяжкому стані переправили до Москви, де вона лежить у реанімації з набряком мозку.

"Я одержав повідомлення від Анастасії у відповідь на публікацію (про госпіталізацію), яку я їй переслав. Вона відповіла: "Маячня. Відчепися", - заявив концертний директор Заворотнюк Стас Христов.

Днями ж він повідомив, що Анастасія вибирає телеканал, якому найближчим часом дасть інтерв'ю про стан свого здоров'я.

 
У 47 років актриса народила донечку Мілу від нинішнього чоловіка Петра Чернишова

Останнім часом Заворотнюк не з'являлася на публіці, а спектаклі за її участю були скасовані. Пропустила зірка днями й презентацію лінію одягу своєї старшої дочки Ганни.

"Нещодавно я Настю побачила. Навіть не впізнала. Вона завжди худенька була, а тепер повна, геть інша людина. Волосся розкішного ніби нема, на голові хусточка", - розказала журналістам сусідка Заворотнюк.

Також ходять чутки, що Анастасія страждає на депресію через значний набір ваги. Але, звісно, шанувальники акторки не змогли не провести паралель із трагічною долею співачки Жанни Фріске, яка померла від раку мозку в 2015-му році. Страшний діагноз їй поставили невдовзі після народження первістка.

Фото з Instagram Заворотнюк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів