"Не дайте псоріазу зруйнувати ваше життя": Кардашян показала чесні ФОТО

20 вересня 2019, 11:35

Американська реаліті-діва Кім Кардашян, яка вже багато років страждає на псоріаз, а тепер ще й на псоріатичний артрит, розповіла, як це, жити з невиліковною хворобою, яка час від часу спотворює її лице та тіло.

Вона показала чесні фото себе під час загострень. Кім сподівається в такий спосіб донести до своїх товаришів по нещастю, що "є світло в кінці тунелю".

Есе про свою хворобу вона написала для сайту Poosh.

 
Кім Кардашян відверто говорить про свою хворобу

Зі слів Кім, на псоріаз страждає її мама Кріс, але сама вона ніколи не думала, що в неї теж проявиться ця хвороба, і що вона протікатиме геть інакше. Наприклад, якщо Кріс допомагає солярій, то в її доньки лише з'являються опіки.

"Я - єдина з дітей, кому мама передала свою аутоімунну хворобу. Пощастило, lol", - зізначила Кардашян.

 
Зірка живе з псоріазом уже 13 років

Псоріаз у Кім уперше проявився в 25 років, причому тригером стала звичайна застуда. Під час обох вагітностей хвороба відступала, але потім поверталася з новою силою.

"На початку цього року стало зовсім погано - він (псоріаз) покрив усе моє обличчя та більшу частину тіла", - поділилася зірка.

 
Кім поділилася фотографіями, зробленими в різний час

Як зізнається Кардашян, за всі ці роки вона перепробувала силу-силенну народних засобів, мазей, пінок, соків, дієт та чаїв. Вона надає перевагу рослинній їжі та старається уникати стресів. Зрештою зірка навчилася жити зі своєю недугою.

 
Хвороба то відступає, то загострюється

"Мені стало дуже комфортно з моїм псоріазом. Де би він не був на моєму тілі, іноді я спокійно його показую, а інколи мені не хочеться бути видовищем, і я ховаю його під мейкапом для тіла. Якщо у вас псоріаз, не дозволяйте йому зруйнувати ваше життя або взяти над вами гору. Робіть те, що можете, щоби вам було комфортно, але не давайте йому вас перемогти", - закликала вона.

 
Інколи плямки вкривають майже все лице та тіло Кардашян

Нагадаємо, нещодавно лікарі запідозрили в Кардашян одразу дві тяжкі аутоімунні хвороби.

Фото з Instagram Кардашян з сайту Poosh


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів