"Недорозлучена" Адель закрутила роман із ексом Кемпбелл?

1 жовтня 2019, 15:55

Британська співачка Адель лише нещодавно подала на розлучення зі своїм чоловіком Саймоном, але, подейкують, уже встигла зустріти нове кохання.

31-річній зірці приписують роман із 37-річним репером Skepta, якого насправді звати Джозеф-молодший Аденуга-молодший. І він - колишній бойфренд супермоделі Наомі Кемпбелл.

Про це пишуть Ace Showbiz та The Sun.

 
У Адель поки офіційно не розлучена, але в неї вже роман?

Зі слів джерел, Адель та Skepta стали регулярно спілкуватися після її розриву з чоловіком. Нещодавно артистка була на дні народження в репера.

"Між ними тісний звязок, безперечно, дуже особливий", - запевнив співрозмовник видання.

"Вони дедалі більше часу проводять разом. Деякі їхні друзі сподіваються та передбачають, що одного дня вони можуть стати прекрасною парою", - зазначив він.

 
Репер раніше був хлопцем Кемпбелл

На думку інформатора, навряд чи варто чекати, що Адель і Skepta виставлятимуть свій роман на публіку. Обоє вони - люди потайні, коли йдеться про особисте, до того ж, піклуються про своїх дітей.

Як відомо, в Адель є син Анджело, якому шість років. У Skepta ж торік народилася донечка. Подейкують, саме через те, що від репера завагітніла інша жінка, Наомі Кемпбелл і розірвала з ним стосунки. Нагадаємо, 49-річна "Чорна пантера" колись сподівається й сама народити.

Фото з Instagram Адель та Skepta

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів