22-річна Дженнер розійшлася з батьком своєї дитини - ЗМІ

3 жовтня 2019, 13:24

Подейкують, американській реаліті-зірці Кайлі Дженнер та реперові Тревісу Скотту так і не вдалося побудувати міцних стосунків.

Молода парочка, котра, щойно почавши зустрічатися, стикнулася з випробуванням незапланованої вагітністю та народженням доньки Стормі, розлучилася. Поки що тимчасово та мирно.

Про це повідомляє People.


Зі слів джерела, наближеного до ситуації, у Кайлі та Тревіса "є певні проблеми з довірою", також зіграв свою роль стрес через їхній напружений стиль життя. Молоді люди вирішили "дати одне одному простір".

"Наразі вони розійшлися та живуть нарізно. Кілька тижнів тому Тревіс виїхав із їхнього будинку та мешкає у власній оселі. Стормі продовжить жити з Кайлі", - розказав інформатор.

Інсайдер запевнив, що головним пріоритетом зірок є 20-місячна Стормі, і дівчинка проводитиме однакову кількість часу з обома батьками.

 
Дженнер народила у 20 років

"Вони не бажають, щоби їхній розрив дуже позначився на Стормі. Щойно вони відчули, що не в змозі дати раду своїм пробемам, вирішили розійтися, щоби їхні не згоди не зачепили Стормі", - пояснив він.

Нагадаємо, Кайлі та Тревіс стрілися на музичному фесті Coachella навесні 2017-го. Вже через місяць дівчина завагітніла.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів