55-річний Кіану Рівз заручився з сивочолою подругою - ЗМІ

19 листопада 2019, 16:33

Подейкують, актор Кіану Рівз після багатьох років холостяцького життя готовий укласти офіційний шлюб.

55-річна зірка "Матриці" зробив пропозицію руки та серця своїй подрузі, художниці Александрі Грант. 46-річна сивокоса кралечка, звісно, сказала "так".

Про це провідомило видання OK!.

 

Зі слів інсайдера, освідчення відбулося під час затишної домашньої вечері, при свічках та під співи Френка Сінатри. Рівз надягнув Грант на палець обручку в вінтажному стилі за 200 тисяч доларів. А весілля парочка збирається відгуляти навесні, десь на пляжі, коли сідатиме сонце.

Варто зазначити, що видання Gossip Cop, яке спеціалізується на спростуванні фальшивих новин, чуток про заручини актора категорично не підтверджує. Ба більше, поки навіть немає підстав стверджувати, що Рівз та Грант є не просто давніми друзями.

Іще сайт нагадує, що журнал OK! раніше переконливо повідомляв про роман Кіану Рівза з Сандрою Буллок, про роман із Холлі Беррі і про те, що актор збирається стати батьком-одинаком та всиновлює малюка.

Як відомо, Рівз ніколи не був одружений. Актор пережив дві страшні трагедії: смерть ненародженої дитини, а через кілька років - загибель її матері.

Фото з Instagram Грант

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів