55-річна співачка Ветліцька попозувала в леопарді та заявила, що чоловіки - вампіри

25 листопада 2019, 15:41

Зірка 1990-х, співачка Наталія Ветліцька після тривалої перерви надумала повернутися на російську сцену.

Вона анонсувала кілька концертів, але розпочати вирішила не з вокалу, а з хайпу, для чого прийшла в славнозвісне ток-шоу Андрія Малахова.

55-річна Наталія, зокрема, повідала, що народження єдиної дитини не принесло їй щастя. А ще пораділа своїй самотності.

Про це пише "Комсомольская правда в Украине".


 
55-річна білявка знову готова запалювати на сцені

Зі слів Наталії, вона залишила сцену через глибоку внутрішню кризу.

"...Це був 1997-й рік. Я відчула... Ніби тумблер вимкнули... І я була просто як бабуся 90-річна, котрій важко дихати, важко іти. Буквально кожен крок мені давався важко. Гадаю, що тоді це була якась жорстка екзистенційна криза. Проблема була в мені, якийсь біль, туга, невдоволеність в усьому", - побідкалася співачка.

 
Секс-бомба 1990-х вирішила поновити свою кар'єру

Ветліцька багато років мешкає в Іспанії та виховує 15-річну доньку Уляну.

"Може, я не така, як усі жінки, може, я неправильна. Я дітей не хотіла. Мені здавалося, що це дика відповідальність, і це пекельно обтяжливо. Діти - це жесть, звісно, просто це випробування таке конкретне. Але після народження все твоє життя змінюється, ти вже собі не належиш, ти божеволієш, ти боїшся кожної секунди, не дай Боже, з нею щось станеться. Але мені народження дитини щастя не принесло", - зізналася вона.

 

Без чоловіків Наталії теж лише краще.

"Я нарешті можу пожити для себе. Дику кількість часу забирали чоловіки, бо вони вампіри, котрі вічно вимагають крові, енергії, поклоніння. Але ми добровільно це віддаємо. Чоловіки піднімаються, розвиваються і ростуть лише на жіночій енергії - так влаштоване життя", - констатувала артистка.

"Зараз мене це все не обтяжує. Я ще не така бабця-бабця, щоби здутися, але й не така молодичка, щоби думати: "О боже, як мені з цим хлопцем побудувати стосунки?". Я вільна!", - резюмувала вона.

Фото з Instagram Ветліцької, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів