Фотошоп, бейбі! Кардашян зізналася, що 1 з 4 її дітей "домалювали" в ідилічну різдвяну листівку

18 грудня 2019, 10:03

Американська реаліті-діва Кім Кардашян, яку неодноразово звинувачували у "покращенні" фотографій для соцмереж, зізналася, що сімейна різдвяна листівка, де вона та Каньє Вест позують зі своїми дітками, результат фотошопу.

Насправді одне маля туди "домалювали" пізніше.

Про це Кім розповіла Еллен ДеДженерес, пише People.

 
Здогадаєтеся, кого з дітей насправді не було в цьому кадрі?

"Найбільша напруга - це зібрати в одній кімнаті чотирьох усміхнених дітлахів", - зізналася Кардашян.

"У Норт був не її день, тож вона відмовилася фотографуватися. Вона просто рюмсала, бо хотіла особливу зачіску, ще щось там... Я сказала: "Добре, тебе не буде на листівці. Ось рішення, тебе на листівці не буде. Я просто зроблю сімейну листівку без тебе." Її це влаштувало. А наступного для вона прокинулася і така: "Мамусю, насправді я хочу знятися для листівки", - розказала зірка.

Тож норовливу 6-річну Норі сфотографували просто вдвох із Кім. Далі жінку "обрізали", а дівчинку прифотошопили у сімейну світлину.

Як відомо, старшому синові Кім і Каньє, Сейнту 4 роки. Його та Норі Кардашян народила сама, а молодших, майже 2-річну Чикаго та 7-місячного Псалма для пари виносили сурогатні матері. Як говорила свого часу Кім, четверо - це максимальна кількість дітлахів, з якою вона буде в змозі впоратися.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів