Не хоче одружуватися: 45-річний ДіКапріо покине модельну подружку?

15 січня 2020, 16:59

Подейкують, довести до вівтаря голлівудського серцеїда та затятого холостяка Леонардо ДіКапріо не вдасться і його нинішній пасії, моделі Камілі Мороне.

45-річний актор не хоче одружуватися попри те, що на цьому вже наполягає навіть його мама.

На нещодавній зірковій вечірці з нагоди "Золотого глобуса" очевидці помітили тривожні ознаки прохолоди у стосунках Лео з 22-річною Камілою.

Про це пише Radar Online.


 
Невже 22-річна красуня Каміла не затягне актора до вівтаря?

"Лео сидів у кутку та балакав із Армі Хаммером та ще одним приятелем, випивав і палив. Він відмовитися закруглити свій вечір, коли Каміла відчула себе зле та захотіла піти додому", - розповів інсайдер.

"Лео подобається бути з Камілою, але на нього так сильно тиснуть, щоби він одягнув їй на палець обручку, що він уже готовий зіскочити", - зазначило джерело.

Акторова мама Ірмелін вимагає, щоби син уже перестав парубкувати.

"Ірмелін хоче онуків, їй хотілося би натішитися ними у свої золоті роки", - пояснив співрозмовник видання.

 
Лео, годинник цокає!

"Лео - холостяк до нутра кісток. Він хоче робити що хоче, а коли починає відчувати, що його заганяють у кут, це для нього знак, що пора закінчувати", - додав інформатор.

Як відомо, Лео та Каміла почали зустрічатися в 2017-му році. Нагадаємо, до неї ДіКапріо крутив романи з багатьми зірковими красунями. Найтривалішими були його стосунки з Жізель Бюндхен (п'ять років) та Бар Рафаелі (шість років).

Фото з Instagram, із фотоблогу ДіКапріо та Мороне

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів