"Дитина занедбана та боїться матері": у Мел Бі зі Spice Girls хочуть одібрати 8-річну доньку

6 лютого 2020, 14:50

44-річна британська співачка Мел Бі, учасниця гурту Spice Girls може повністю втратити право опіки над молодшою донькою. З таким проханням до суду звернувся батько 8-річної Медісон, ексчоловік артистки Стівен Белафонте.

Він заявляє, що дитина занедбана та регулярно зазнає психологічного насильства з боку матері.

Про це пише TMZ.

У Мел Бі можуть забрати право опіки над дочкою

Мелані, яка нині гастролює з "перчинками" Великою Британією, буцімто "повністю відсутня" у житті донечки. Зі слів Стівена, більшу частину часу в 2018-2019-му році Медісон опікувався лише він. А зіркова мама - кривдила.

Белафонте заявив, що дівчинка жалілася йому, що "боїться, що мама зробить їй боляче". А ще розказувала, що після поїздок до тата Мел "саджає її у темній кімнаті та розпитує знов і знов, вимагаючи відповідей".

Медісон 8 років

Відтак батько вимагає, щоби повну юридичну та фізичну опіку над Медісон суд віддав йому. Чоловік хоче надалі одноосібно вирішувати всі питання щодо школи для доньки, медичного обслуговування тощо. 

Стівен вважає, що дитина має жити з ним в Лос-Анджелесі, а з Мелані бачитися лише під наглядом.

Нагадаємо, Мел Бі та Белафонте розлучилися в 2017-му році, з гучним скандалом. Співачка звинувачувала колишнього в дoмашньому насильстві. А ще була пікантна історія про няню, з якою подружжя займалося сексом. Зрештою Стівен відсудив у зіркової колишньої аліменти, а опіку над дочкою вони домовилися поділити навпіл.

Фото з Instagram Мел Бі

IDEALMEDIA