Лесбі-перчинки: Мел Бі оголосила ім'я колеги зі Spice Girls, із якою в неї був секс

25 березня 2019, 10:21

Виявляється, між учасницями культового гьорлзбенду Spice Girls були не лише професійні та дружні стосунки. Співачка Мелані Браун (Мел Бі) оголосила, що в неї був сексуальний зв'язок із однією з дівчат.

Вона оголосила ім'я своєї екс-коханки в телешоу, причому не спитавши її дозволу.

Про це пише The Daily Mail.

 
Тепер ви по-новому подивитеся на Spice Girls

Як зізналася Мелані, в неї був секс із Джері Хорнер (Холлівел).

"Ми були найкращими подругами. Це просто сталося. Вона зненавидить мене за це, бо вона зараз уся така пишна в своєму заміському маєтку, але це факт. Це просто сталося, і ми просто з цього похихотіли, і все. У неї були прекрасні цицьки", - заявила Мел Бі.

"...Тепер я це сказала. Справу зроблено. Вона мене уб'є, і її чоловік мене уб'є", - констатувала артистка.

 
У Мел Бі та Джері Холлівел був секс

У залі була присутня ще одна учасниця гурту, Мелані Чісхольм, і вона виглядала шокованою одкровенням колеги. Зірка запевнила, що це для неї цілковита новина.

Як стало відомо виданню, після скандального інтерв'ю Мел Бі "у паніці" зателефонувала Джері, щоби вибачитися. Проте її балакучість може мати дуже серйозні наслідки. Під загрозою навіть гастрольний тур "перчинок", які нещодавно оголосили про возз'єднання.

Нагадаємо, Мел Бі нещодавно пережила тяжке розлучення з чоловіком-аб'юзером. У скандалі фігурувала й колишня няня дітей артистки, котра займалася сексом із обома роботодавцями.

Фото з Instagram Spice Girls

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів