"До схуднення я важила 110 кіло": ексдружина Петросяна розказала, як, плюючись, скинула вагу

27 лютого 2020, 15:47

Радянська гумористка Олена Степаненко назвала точну кількість кілограмів, яку їй вдалося скинути за рік. Щоправда, це не 46, як раніше заявляли ЗМІ, але цифра все одно вражає.

Свій секрет 66-річна ексдружина Євгена Петросяна розкрила в інтерв'ю виданню "Антенна". А заразом розказала, що відчуває по відношенню до колишнього, який пішов від неї до молодої жіночки.

"Так, до схуднення я важила дуже багато: 110 кілограмів при зрості 168 сантиметрів. Зараз важу 68 кілограмів. І вже два роки тримаюся в цій вазі, плюс-мінус 2-3 кілограми", - похвалилася артистка.

"Але я не люблю слова "схуднення", бо його корінь - "худо", що означає "погано". Волію говорити не що я схудла, а що пострункішала, погарнішала", - вточнила Степаненко.


 
66-річна Степаненко похвалилася результатами схуднення

Одне з головних правил Олени - вся порція їжі має вміщатися в долоню. Їсти ж можна і чотири, і п'ять, і шість разів на день.

"І ось моє ноу-хау. Якось купила в кулінарії приголомшливі пиріжки з капустою, котрі обожнюю з дитинства, а я до того часу вже скинула 3 кілограми за 10 днів. Принесла їх додому, а вони пахнуть - сил немає. І я думаю: "Господи, ну скільки того життя лишилося? Поїм я їх". І я з'їла два пиріжки ось так: відкушувала, жувала, жувала, жувала доти, доки жодної смакоти в роті не лишалося, і випльовувала. Так я з'їла два пиріжки - фактично я їх виплюнула, але смак у роті лишився, і я наїлася", - розповіла вона.

Зі слів Олени, відтоді вона перестала дотримуватися дієти і їсть усе.

"Але! Все, що не прожовується, це копчена ковбаса, м'ясо (але його я й так мало їм), я жую та відкладаю", - пояснила вона.

У гостях Степаненко накладає собі в тарілку велике листя салату, під яке тихенько ховає те, що пожувала.

"Але цьому правилу складно слідувати: коли жуєш, звісно, кортить проковтнути. Якщо прожував до консистенції каші - на Бога, ковтай. Але якщо лишився шматочок, то ні", - додала вона.

 
Зараз гумористка важить 68 кіло

До 74-річного Петросяна Степаненко зараз ставиться "цілком спокійно" і навіть молиться за його здоров'я в церкві.

"Вважаю, що те, що відбувається, він сам обрав... Ми поговорили, він сказав, що хоче почати нове життя. Я сказала: "Заради Бога!" - і відпустила його в це нове життя", - запевнила Олена.

На думку гумористки, випробування розлученням після 33 років шлюбу було надіслано їй для переосмислення її життя.

"Зараз я належу лише собі та можу йти до храму в будь-який час, хоч о 5-ій ранку. Я не могла цього робити в сімейному житті: треба було приготувати сніданок, зібрати, провести, приготувати обід... Це забирало багато сил та часу. Зараз я можу сама вирішувати всі питання. З'явився час, щоби відкрити себе. Я більше читаю, слухаю, подорожую Росією, святими місцями. І мені добре", - поділилася Олена.

Нагадаємо, Петросян закохався у свою помічницю Тетяну, молодшу за нього понад на 40 років. Подейкують, гуморист уже встиг на ній оженитися.

Фото з сайту "Антенна"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів