15 000 героїв і 1 700 програм: Ток-шоу "Говорить Україна" святкує своє восьмиріччя

PROMOTED
16 квітня 2020, 09:00

16 квітня найпопулярнішому соціальному ток-шоу "Говорить Україна", яке виходить у будні на телеканалі "Україна", виповнюється 8 років. За цей час в студії побувало 15 000 героїв, історії яких залишили небайдужими телеглядачів і її беззмінного ведучого Олексія Суханова.

Кожна програма - це кропітка праця журналістів і експертів. Над проектом працюють 120 чоловік. До роботи над випусками залучені фахівці з різних областей: психологи, соціальні працівники, детективи, журналісти-розслідувачі, криміналісти і навіть патологоанатоми.

Всі вони допомагають робити кожну програму якісною історією, яка хвилює не тільки країну, а й світ.

"Наше основне завдання як соціального проекту - не просто зробити цікавий продукт. Ми хочемо, щоб кожен раз, дивлячись нашу програму, глядач розумів, що цю годину біля екрану проведено не даремно: він виніс для себе щось корисне, взяв участь у вирішенні проблеми, поспівпереживати герою. Найчастіше звертаються до нас люди, для яких проект, в прямому сенсі слова - останній шанс. Нам не важливо, ким працює наш герой, скільки він заробляє, де він живе. Якщо є проблема, з якою неможливо впоратися, - ми відкриті", - розповідає Юлія Охріменко, продюсер соціального ток-шоу "Говорить Україна" на каналі "Україна".

У день редактори фіксують до 50 звернень тих, кому потрібна допомога ток-шоу "Говорить Україна". Над однією історією програми команда проекту може працювати від декількох днів до року. Іноді результат деяких доводиться чекати кілька років.

 
Олексій Суханов

 "Мені надзвичайно пощастило з роботою. Адже ми працюємо з історіями, від яких навертаються сльози на очі від неймовірного жаху, що навіть в кіно важко уявити - до романтичних моментів. І кожна історія чомусь вчить, і це дуже здорово. Ми намагаємося допомогти, розбираючись і розкладаючи інформацію на найменші крупинки і дрібниці. "Говорить Україна" - це незвичайна можливість навчитися не на своїх помилках, а на чужих, подивитися, як це відбувається, і задуматися", - коментує ведучий ток-шоу "Говорить Україна" Олексій Суханов.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів