Камерон Діаз показалася з птахами на голові та розказала, як вони з чоловіком по черзі глядять 3-місячну доньку

23 квітня 2020, 16:00

Американська акторка Камерон Діаз, яка три місяці тому вперше стала мамою, не показує в мережі свою донечку Реддікс. Зате запостила у Instagram власне селфі, ще й із двома папужками.

А у Instagram Live 47-річна зірка побалакала зі своєю візажисткою. Зокрема Камерон розказала їй, як вони з чоловіком Бенджі Медденом вправляються з дитям.

Про це пише Contact Music.

 
Камерон - мама 3-місячної доньки

"Бенджі любить пізно лягати, а я - рано... і це нам, як батькам, дуже на руку. Я можу лягти на кілька годин раніше, і на ньому пізні годування. Я можу прокидатися рано та бути з нею вранці, а Бенджі може поспати", - поділилася Камерон.

Зі слів акторки, вона цілісінький день чимось зайнята.

"Я в буквальному сенсі встаю і весь день перебуваю в русі, доки не покладу голову на подушку. Я так звикла, давай, давай, давай. Мій двигун заводиться і не збавляє обертів упродовж дня", - розказала Діаз.

"Щасливе місце" для Камерон - це кухня, бо вона дуже любить готувати.

"Я їм забагато пасти. Щовечора її їм. Це заспокійлива їжа, готується просто і її можна використовувати багато для чого", - сказала вона.

Нагадаємо, про народження Реддікс Діаз та Медден оголосили на початку січня. Щоправда, так і не відомо, пара всиновила дівчинку, або ж її народила сурогатна мати.

Фото з Instagram Діаз 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів