Хворий на коронавірус актор, якому довелося ампутувати ногу, вийшов із коми

13 травня 2020, 11:10

Канадський актор Нік Кордеро, який наприкінці березня захворів на COVID-19 і відтоді бореться за своє життя в реанімації, вийшов із медикаментозної коми.

Про це повідомила його дружина Аманда Клутс, назвавши зірку Бродвею "справжнім героєм", пише Ace Showbiz.

 
41-річний актор понад місяць провів у медикаментозній комі

У Instagram-сторі жінка зробила емоційне оголошення, тримаючи на руках їхнього з Ніком 11-місячного сина Елвіса.


"Нік, татко, прокинувся! Ура! Татко прокинувся", - поділилася Аманда.

Із її слів, Нік дуже слабкий, і енергії в нього вистачає лише на те, щоби розплющувати й заплющувати очі. Але вн чує та реагує. Клутс розуміє, що до одужання в її чоловіка попереду ще довгий шлях.

Як відомо, поки Кордеро був у комі, лікарям довелося ампутувати йому ногу, в якій утворилися тромби.

 
Це останнє сімейне фото, зроблене перед тим, як Нік захводів на COVID-19

"Нікові 41 рік. У нього не було хронічних захворювань. Ми не знаємо, як він заразився COVID-19, але він заразився. Він потрапив до відділення швидкої 30-го березня, а 1-го квітня був інтубований та на апараті штучного дихання", - розповідала раніше Клутс.

За ці майже півтора місяці чоловік пережив зупинку серця, два мікроінсульти та септичний шок. Йому знадобився діаліз. Як висловилася Аманда, в легенях Ніка розвинулася грибкова інфекція та утворилися "дірки".

"Ця хвороба вражає не лише літніх людей. Це по-справжньому. Ідеально здоровий 41-річний чоловік! Усвідомте цю історію. Лишайтеся вдома! Слухайтеся ремомендацій!" , - закликала вона.

Нагадаємо, поки Кордеро був у комі, дружина надсилала на його телефон відео з маленьким Елвісом, щоби батько якнайшвидше зміг його побачити.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів