Моніка Белуччі, Меган Маркл, Біллі Айліш, Go-A та інші в артпроєкті до Дня вишиванки

PROMOTED
21 травня 2020, 17:20

До Дня вишиванки канал "Україна" та новини "Сьогодні" у співпраці з відомими вітчизняними дизайнерами підготували артпроєкт ВишиванкаDAY, в якому задіяні світові та українські знаменитості, артисти, популярні телеведучі.

 
Моніка Белуччі

Колажистка Дар’я Коваль прикрасила оригінальними орнаментами вишивки від відомих вітчизняних дизайнерів одяг Меган Маркл, Кейтл Мідлтон, Моніки Белуччі, Біллі Айліш, Аліни Гросу, Марини Кухар, Дженіфер Лопес, Камалії, Ольги Цибульської, Дар’ї Петрожицької, Наталії Денисенко, Олексія Суханова, Ірини Білик, Анатолія Анатоліча, Олени Кот, Савіка Шустер, Ольги Грицик, Григорія Германа, Альони Вінницької, Злати Огнєвіч, Тімура Мірошниченка, Анни Панової та інших зірок.

Саундтреком промо-ролику каналу "України" до Дня вишиванки стала композиція "Соловей" переможців національного відбору на Євробачення 2020 гурту Go-A. Відео доступне за посиланням:

В артпроєкт ВишиванкаDAY використані орнаменти Оксани Караванської, Юлії Магдич, Оксани Полонець, Роксолани Богуцької та бренду "Етнодім".

Познайомитись з артпроєктом можна на сайті каналу "Україна" за посиланням kanalukraina.tv.

Вбрання герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон прикрасила гуцульська автентика від Оксани Караванської.

До лаконічної сукні дружини принца Гаррі Меган Маркл колажистка підібрала геометричний орнамент і сережку-китицю від бренду "Етнодім".

Розкішні квіти, виконані у техніці борщівської вишивки з Тернопільщини, від Роксолани Богуцької зробили неповторними образ Марини Кухар.

 
Марина Кухар

Стильний мікс сучасної і старовинної вишивок, орнаментів з різних регіонів України та різних технік від Оксани Караванської надав несподіваних акцентів вбранню Дженніфер Лопес та Біллі Айліш.

А унікальний візерунок, який для своєї вишиванки створила прабабуся відомої дизайнерки, створив захопливий етнообраз Олени Кот.

Волинські геометричні візерунки від Оксани Полонець увиразнили білу сорочку Анатолія Анатоліча.

Витончене золоте гаптування від Юлії Магдич прикрасило ошатну сукню Альони Вінницької, а на сукні та капелюсі української прими Ірини Білик "розцвіли" її ж неймовірні маки.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів