"Маленька зарубка на голові": Кейт Бланшетт розказала про нещасний випадок із бензопилкою

5 червня 2020, 12:48

Через карантин у багатьох селебріті з'явилася купа вільного часу на господарювання, але це не завжди на краще. Австралійська акторка Кейт Бланшетт отримала травму через необережне поводження з бензопилкою.

Про неприємну пригоду, яка сталася з нею днями, 51-річна зірка розказала в подкаст-інтерв'ю, пише Metro.

"Я в порядку. Вчора стався невеличкий нещасний випадок із бензопилкою, звучить дуже, дуже захоплююче, але ні. Не рахуючи маленької зарубки на голові, я в порядку", - поділилася Кейт.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cate blanchett (@cate_blanchettofficial) 1 Апр 2020 в 10:05 PDT

Як відомо, Бланшетт та її чоловік Ендрю Аптон - багатодітні батьки. В них є троє рідних синів, 18-річний Дешіл, 16-річний Роман та 12-річний Ігнатіус, а кілька років тому пара удочерила дівчинку, яку назвала Едіт. Їй зараз 5.


Як зізналася Кейт, вона вирішила взяти рік відпустки, щоби приділити більше уваги навчанню старшого сина-випусника. Але через пандемію коронавірусу школи позачинялися.

"Уся ця тема з його екзаменами випарувалася, і я лишилася з 18-річкою, який узагалі не хоче нічого робити зі мною!", - пожалілася вона.

Акторка, яка тепер сама навчає вдома Едіт, додала, що відчуває глибоку повагу до професії вчителя.

Нагадаємо, свого часу зірка зізнавалася, що їй приносить велике задоволення те, що для більшості людей - буденна рутина: прогулянки з собакою, приготування їжі тощо.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Кейт Бланшетт: Мій моральний компас у вагіні

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів