Став відомий рівень алкоголю в крові Єфремова на момент аварії - ЗМІ

9 червня 2020, 15:05

Актор Михайло Єфремов на момент смертельної ДТП, що сталася 8-го червня в Москві, перебував у стані сп'яніння середньої тяжкості. Рівень алкоголю в його крові становив 2,1 проміле, що може відповідати, наприклад, випитій пляшці горілки в 0,5-0,7 літра.

Про це пише Meduza.

Дані експертизи від джерел у поліції дізналися видання "Интерфакс" та Baza, офіційно їх поки не оприлюднювали. Крім цього, пише сайт, у крові актора буцімто були виявлені й сліди наркотиків: кокаїну та канабіоїдів.

За інформацією "ТАСС", із початку 2020-го року Єфремов десять разів притягувався до адміністративної відповідальності за порушення ПДД.


 
Аварія, яку спричинив Єфремов, забрала життя людини
фото з instagram

Чоловіка, який загинув внаслідок ДТП, звали Сергій Захаров. Він працював кур'єром служби доставки продуктів. Йому було 57.

Як написав у Facebook публіцист Віктор Шендерович, у Захарова лишилися мама, дружина і двоє дітей.

"Я вважаю, що ми, друзі та знайомі Михайла Єфремова, які не зробили нічого для того, щоби він не сідав за кермо п'яним, повинні підтримати цю родину", - закликав він.

"Чоловік отримав численні поєднані травми голови та грудної клітини. Медики у Скліфі всю ніч боролися за його життя. Однак уранці в чоловіка відмовило серце, відновити серцевий ритм не вдалося", - повідомив інсайдер "Интерфаксу".

Він додав, що Захаров втратив багато крові, і його органи "стали відмовляти один за одним".

Нагадаємо, Єфремов на своєму Jeep Grand Cherokee виїхав на зустрічну смугу, де врізався в службове авто Захарова. Актор визнав себе винним у ДТП.

Як відомо, Михайло Єфремов - батько шести дітей. Його наймолодшому синові 9 років.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів