Анна Чібісова відкриває бутіки Maison d'Angelann в Саудівській Аравії, Кувейті та Абу-Дабі

"Імідж-інформація"
23 червня 2020, 18:20

Нещодавно відбулося відкриття бутіка українського бренду Maison d'Angelann в Абу-Дабі з колекціями летючих шовкових суконь і Bikini collection Sol Angelann.

Відкриття по праву можна вважати грандіозним, оскільки представлені колекції розлетілися "на ура" і викликали справжній ажіотаж.

Открытие по праву можно считать грандиозным, так как представленные коллекции разлетелись "на ура" и вызвали настоящий ажиотаж.

 
Дизайнер Анна Чібісова

Нагадаємо, що бренд Maison d'Angelann був створений в 2014 році подругами дитинства Анною Чібісовою і Анжелікою Святаш.

На даний момент український бренд знають у всьому Світі. Клієнтами Maison d'Angelann є супермодель Ірина Шейк, перші леді Італії і Хорватії, дочка президента Азербайджану Лейла Алієва та інші селебріті.

Варто відзначити, що це єдиний український бренд, який отримав ексклюзивний котракт на п'ять років зі співробітництва з відомою Gallery Lafayett, де розміщується поруч з такими світовими марками, як Alberta Ferretti і Giambattista Valli.

В даний момент готується відкриття бутіка в Саудівській Аравії і в Кувейті, що в черговий раз доводить популярність бренду.

Нагадаємо:

Влітку 2016 року бренд Maison d'Angelann з успіхом представили в Монако. Він набирав стрімку популярність і вже в 2017-му вийшов на фешн-ринок Баку і Дубаї, а також став відомим в Катарі.

 
Дизайнер Анна Чібісова

У 2019 Анна і Анжеліка створили спільний бренд з відомою бізнес-леді Іреною Сопрано - Sol Angelann. На даний момент концерн має в своєму складі такі бренди як Sol Angelann Shoes, Sol Angelann і Maison d'Angelann.

"Ми вирішили створити новий бренд преміум-сегмента Sol Angelann з відомою бізнес-леді Іреною Сопрано, яка вже понад 10 років працює на міжнародному ринку кутюр. Ми постійно шукаємо сильних партнерів, не боїмося конкуренції і намагаємося співпрацювати з найкращими. Наприклад, колодка наших туфель розробляється в Італії. Це взуття, яке не поступається за якістю італійському" - заявила Ганна Чибісова.

У найближчому майбутньому відкриється ще один бутик одягу дизайнерів в модному районі Парижа. Простір "Boutique Holly" український бренд буде ділити з британським лейблом Дженні Пекхем (Jenny Packham), в чиїх сукнях класичної англійської школи знімалася Емма Уотсон в "Гаррі Поттера", а також героїня кіно "Казино Рояль" про Джеймса Бонда.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів