З чистого аркуша: помилки у підготовці шкіри до макіяжу, яких час позбутися

PROMOTED
25 вересня 2020, 10:55
 

Починаєте макіяж з тонального крему? Даремно - ризикуєте опинитися серед тих, хто незадоволений своєю косметикою. Але ж вона, цілком можливо, ні в чому не винна.

Що не так?

Якщо тональний крем скочується, лягає нерівно або провалюється в пори, а до вечора його і слід прохолов, не поспішайте в магазин за новим засобом. Цілком ймовірно, ви просто неправильно підготували шкіру.

Помилки, які змусять навіть кращу тональну основу "перейти на темний бік" і підкреслити всі недосконалості (в тому числі ті, яких не було):

  • шкіра недостатньо очищена;
  • не зволожена;
  • немає бази під тональний крем.

І вранці, і вдень, і навіть перед вечірнім виходом правило єдине - шкіру перед макіяжем потрібно очистити, зволожити і створити на ній шар бази.

Етапи підготовки

Тон буде більш рівним, якщо попередньо видалити забруднення і зайвий себум. Зробити це можна за допомогою звичного засобу для вмивання або молочка / тоніка - вибирати вам. Чим краще шкіра очищена, тим тоншим буде шар тону, а значить, тим природніше виглядатиме.

Запевнити етап очищення потрібно відновлюючим засобом. Є два варіанти: вибирайте крем, який одночасно і зволожить, і створить базу для тону, або використовуйте легку текстуру, а після нанесіть праймер.

Головне - знайти підходящий саме вам засіб. Чому б не довіритися вибору безлічі українських косметологів і знайти свій ідеальний крем CHRISTINA?

Ізраїльский бренд впевнено підкорив Європу, країни Балтії, Ближнього Сходу, Америки та Тихоокеанського регіону. Переважно засоби “Крістіна” використовують косметологи, але серед більш ніж трьох сотень засобів, об`єднаних в 11 лінійок, кожна жінка може підібрати потрібний засіб для домашнього догляду.

Обираємо базовий крем

Завдяки крему, який наноситься під макіяж, можна вирішити цілий спектр проблем. Так, після процедур пілінгу шкірі потрібен особливо серйозний захист, тож варто обрати захисний засіб, наприклад, з лінійки Rose de Mer.

Якщо тональний після нанесення залишається дуже помітним, підкреслює лущення, зморшки, потрібна “швидка допомога” у вигляді екстразволоження. В такому разі обирайте креми з натуральними оліями у складі, вітамінами Е, ретинолом, зокрема з лінійок Chateau de Beaute, Forever Young, Bio Phyto.

Якщо основна проблема - блиск шкіри, недостатня стійкість крему, це зовсім не означає, що зволоженням варто нехтувати. Просто в цьому разі добирати варто засіб, який призначений для дерми з підвищеним рівнем виділення себуму, зокрема, Comodex.

Пігментація, тьмяність шкіри - сигнал, що їй не вистачає захисту та живлення. Зверніть увагу на креми з SPF-фактором та ті, що допомогають боротися з пігментацією (наприклад, лінійка Illustrious).

 Очищена, зволожена шкіра стане ідеальним “полотном” для стійкого, натурального та красивого мейку.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів