"Зірковий шлях" нагородив українських селебрітіз іменною премією

PROMOTED
22 грудня 2020, 16:10

Канал "Україна" і програма "Зірковий шлях", яка першою розповідає телеглядачам про життя публічних персон, нагородила українських знаменитостей щорічною премією "Ніч химер" за їх досягнення в 2020 році.

Почесні статуетки і ексклюзивні подарунки на закритому заході українські селебрітіз отримали з рук ведучих проекту - Тімура Мірошниченка і Альони Вінницької.

Цього року програмі "Зірковий шлях" виповнюється 6 років. На честь свого дня народження проект щорічно нагороджує особливою премією представників українського шоу-бізнесу за їх найяскравіші досягнення року.

У 2020-му році в номінації "Міжнародний хіт року" перемогла співачка NK. У номінації "Королева прямих ефірів року" тріумфатором стала співачка Оля Полякова.

У номінації "Ньюсмейкер року" переміг ведучий шоу "МАСКА" Володимир Остапчук.

 
Ірина Білик на врученні премії Ніч химер

У номінації "Митець року" переміг MONATIK, а співачка Наталія Могилевська перемогла в номінації "Завжди в тренді". Реперка Alyona Alyona стала переможницею у номінації "Пушка року".

У номінації "Наша легенда" перемогла Ірина Білик, а співачка Тіна Кароль відзначилася у номінації "15 років неймовірна". Цього року зірка святкує творчий ювілей.

Співак DZIDZIO переміг у номінації "Діапазон року", і це стосується не тільки його голосу, але і сфер діяльності.

Наталія та Вадим Мічковський перемогли в номінації "І в горі, і в радості. Сім'я року". У 2020 році Дядя Жора пережив інсульт. Його дружина Наталія також має серйозні проблеми зі здоров'ям, але рішуче бореться із ними.

Актриса Наталка Денисенко стала тріумфатором у номінації "Сексі року", а група "Время и Стекло", яка в 2020 році закінчує кар'єру, перемогла в номінації "Точно, назавжди".

 
Соліст гурту Беz Обмежень та ведучі Зіркового шляху на врученні премії Ніч химер

Продюсер Олексій Потапенко отримав премію у номінації "Експериментатор року". Група "Беz Обмежень" перемогла в номінації "Концерти без обмежень", музиканти змогли обійти карантин і дати чимало крутих концертів, не порушуючи протиепідеміологічних норм.

Ліза Ткач, дочка актора Юрія Ткача, відома в інстаграм, перемогла в номінації "Зірочка року", ставши наймолодшою володаркою премії.

А Олег Винник став тріумфатором у номінації "Найбільш масштабний поцілунок року", поцілувавши одночасно всіх своїх шанувальниць під час свого віртуального концерту.

Співак Макс Барських отримав премію у номінації "Хітмейкер року", група "АНТИТІЛА" перемогла в номінації "Мисливці за талантами" завдяки своєму конкурсу "Хеллоу, Україна шукає таланти" для обдарованої молоді.

 
АНТИТІЛА на врученні премії Ніч химер

Вєрка Сердючка завдяки своїм веселим вечіркам і успіху на сцені перемогла в номінації "Бризки шампанського року".

Ще одним тріумфатором премії став актор Арам Арзуманян, відзначившись у номінації "Гарний настрій року".

Крім пам'ятних статуеток у вигляді зірок, інкрустованих вручну кристалами, кожен володар премії отримав розкішну маску від українського дизайнера Лесі Патоки.

Під час вручення премії українські зірки також почули астрологічний прогноз на 2021 рік. Кожен артист діставав із колоди карту з прогнозом.

Що готує рік Бика знаменитостям - станет відомо в нових випусках програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна" вже 30 грудня.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів