Квартира в Києві та 37 телевізорів. SWEET.TV подарував своїм передплатникам справжнє диво

НОВИНА КОМПАНІЇ
15 січня 2021, 11:00

Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV продовжує виконувати свої обіцянки: сервіс розіграв квартиру в Києві та 37 телевізорів серед усіх своїх передплатників. Головна місія — привернути увагу глядачів до проєкту "Hollywood українською" та подарувати підписникам дива.

 

Впродовж грудня та новорічних свят SWEET.TV дарував своїм абонентам smart-телевізори Samsung 4K, а 11 січня завершив серію розіграшів грандіозним призом — квартирою в Києві.

Раніше жоден онлайн-кінотеатр не розігрував серед своїх абонентів призи такого масштабу.

Переможці щодня визначалися в прямому ефірі у Instagram SWEET.TV та оголошувались у ранковому шоу на радіо ХІТ FM

Розіграш проводився для того, щоб подарувати новорічне диво передплатникам сервісу.

Крім цього SWEET.TV мав на меті привернути увагу глядачів до проєкту "Hollywood українською", в межах якого сервіс власними коштами створює ексклюзивний україномовний дубляж та озвучку для голлівудських шедеврів, що раніше її не мали.

 
Валентина Лоран у своїй новій квартирі

Завдяки проєкту вже було створено ексклюзивну авторську українську доріжку для трилогій "Матриця" та "Володар перснів", перших чотирьох фільмів про "Гаррі Поттера", трьох стрічок "Місія: Нездійсненна", мультфільму "Мадагаскар" і багатьох інших.

"Ми хотіли подарувати нашим глядачам справжнє свято. Приємно розуміти, що в нас все вийшло, та десятки людей по всій Україні вже дивляться SWEET.TV зі своїми родинами на новеньких smart-телевізорах, — каже директор з маркетингу компанії Марина Русак.

Ми дуже раді, що все більше людей дізнаються про наш проєкт "Hollywood українською" та дивляться кіно з якісним українським дубляжем. Ми прагнемо давати нашим абонентам лише найкращий контент".

Квартира знаходиться в ЖК "SMART HOUSE", майже в самому серці міста, з ремонтом, новими меблями та готова одразу приймати своїх власників.

Омріяне житло виграла Валентина Лоран, що користується SWEET.TV вже більше двох років.

"Це було щось неймовірне. Я ніколи не могла подумати, що на мене чекає таке новорічне диво. Коли мені зателефонував ведучий радіо ХІТ FM, я спочатку не повірила, подумала, що це якийсь жарт.

Але це не так. Тепер в мене є своя квартира та я більше не повинна винаймати житло. Це неймовірне відчуття, коли улюблений онлайн-кінотеатр дарує тобі такі масштабні подарунки, — каже переможниця розіграшу Валентина Лоран.

— Дуже круто, що це не просто квартира з голими стінами. Тут вже можна жити. Є навіть електрочайник, посуд і, звичайно, телевізор, щоб я й надалі могла дивитися SWEET.TV".

 
Валентина Лоран у своїй новій квартирі

У SWEET.TV повідомляють, що проєкт "Hollywood українською" буде й надалі дарувати улюбленим фільмам мільйонів українців якісну україномовну доріжку, а абонентам слід чекати нових розіграшів та більше призів.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів