Аффлек розійшовся з Аною де Армас, і вона опинилася на смітнику - ЗМІ

19 січня 2021, 10:45

Подейкують, роман американського актора Бена Аффлека з "дівчиною Бонда" Аною де Армас добіг кінця. Рішення розійтися було обопільним, і зірки спромоглися розпрощатися по-дружньому. Причому зробили вони це в телефонному режимі.

Про це пишуть People та The Daily Mail.

 
Фото з Беном поки ще є в Instagram Ани. Але подейкують, все скінчено
фото з instagram де армас

Причиною, чому в Бена та Ани не склалося, називають те, що 32-річна зірка категорично не бажала жити в Лос-Анджелесі. Тоді як 48-річний Бен прив'язаний саме до цього міста, бо тут мешкають його троє дітей від Дженніфер Гарнер.

"Вона (Ана) з ним порвала. Їхні стосунки були непростими", - розповів інформатор.

"Бен та Ана в своєму житті рухалися різними напрямками, вони перестали співпадати. Їм не вдалося подолати їхні розбіжності, і вони прийняли рішення завершити стосунки", - зазначило джерело US Magazinе.

Несподіваний, але промовистий доказ того, що між акторами справді все скінчено, знайшовся у смітнику поблизу дому Аффлека. Це картонна фігура де Армас у повний зріст. Раніше з нею бавилися діти Бена, коли гостювали в нього.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ALL THE CHISME⭐️ (@all.thechisme)

Як відомо, про роман Аффлека та де Армас стало відомо минулої весни. Нагадаємо, актриса не перша, з ким Бен намагався побудувати стосунки після розлучення з Гарнер.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів