"Він може вбити мене": акторка Крістіна Річчі заявила про насильство з боку чоловіка

21 січня 2021, 13:28

Американська акторка Крістіна Річчі, відома за стрічками "Сімейка Аддамс", "Сонна лощина", "Милий друг" та серіалом "Хроніки Ліззі Борден", звернулася до суду, оскільки боїться за власне життя.

40-річна зірка заявила, що її б'є чоловік, оператор Джеймс Хірдіген. Зі слів Крістіни, фізичні знущання тривають уже кілька років. Ситуація загострилася через локдаун, коли вона та маленький син опинилися "в пастці" з агресором.

Про це пише TMZ.

 
Крістіна Річчі заявила, що її б'є чоловік
фото з instagram річчі

Як розповіла Річчі, насильство триває з грудня 2019-го. Так Хірдіген буцімто неодноразово бив дружину, плював у неї та рохкав їй в обличчя. Зокрема лише в червні 2020-го Джеймс скоїв два напади на Крістіну, не даючи їй зателефонувати 911. Один із епізодів стався на очах у 6-річного сина пари.

У якості доказів своїх слів Річчі надала судові фото своїх тілесних ушкоджень. Акторка вже подала на розлучення. Вона попросила видати їй охоронний ордер, зазначивши, що деякі висловлювання Джеймса можна витлумачити як погрозу вбивством.

"...Він говорив певні речі, які змушують мене думати, що він може вбити мене. Він сказав, що пожаліє мене лише тоді, коли мене буде розчленовано на маленькі шматочки", - засвідчила Крістіна.

 
Зірка "Сімейки Аддамсів" прожила в шлюбі з абюзером близько 7 років

Також зірка висловила побоювання, що чоловік шантажуватиме її особистими фото та відео, і попросила заборонити йому їх оприлюднювати.

Суд видав ордер, який забороняє Джеймсові наближатися до колишньої.

Тим часом адвокат Хірдігена заявив, що його клієнт відкидає всі звинувачення Річчі. Він планує подати зустрічне прохання про захисний ордер, в якому розкаже про аб'юз із боку самої Крістіни, "підживлений вживанням нею алкоголю та наркотичних речовин".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів