"Вогонь перегорів": Волочкова пафосно повідомила про розрив із нареченим

27 січня 2021, 15:47

Російська балерина Анастасія Волочкова, яка збиралася вийти заміж за чоловіка, який займався з нею сексом 4-5 разів на день, знову самотня.

Про розрив із коханим білявка особисто повідомила в Instagram, щоби уникнути пліток.

Як написала Настя, рішення про розрив вона прийняла 20-го січня, в день свого 45-річчя.

 
45-річна Волочкова стала одиначкою
фото з instagram волочкової

Волочкова підкреслила, що не дозволить собі сказати про цього чоловіка жодного поганого слова, як і про його попередників, оскільки зв'язує свої стосунки лише з найкращими.

"...Я розумію та відчуваю, що з сильною духом жінкою поруч може бути лише Чоловік, сильніший за неї, могутніший, благородніший, гідніший та величніший. За характером. Для мене також значущою цінністю є моя Творчість, якій я присвятила все моє життя. І поруч зі мною може бути лише та Людина, яка любитиме й поважатиме цей аспект, як і мене", - зазначила Анастасія.

 
Секс 4-5 разів на день - це далеко не головне

"Для мене в стосунках із чоловіком ніколи не мали значення його фінансові статки. Я завжди відкриваю щедро свою душу. Та не шкодую своєї довірливості, відкритості та романтичної своєї натури. Але так сталося, що Серце підказало мені, що треба багато що змінити. І, розчарувавшись, я вирішила не брехати самій собі", - пояснила вона.

Настя наголосила, що вчинила чесно та відкрито, і її мають зрозуміти жінки, які вміють кохати.

"Я щедро ділилася з вами емоціями кохання, котрі мене переповнювали. Але цей вогонь перегорів. Водночас, це був досвід. І я вирішила почати новий етап свого життя", - підсумувала балерина.

 

Як відомо, Настя так жодного разу й не показала обличчя свого таємничого коханого. Зате в кадр неодноразово потрапляли його руки, ноги в шкарпетках тощо.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Волочкова показала своє весілля з чоловіком, який винен їй $3 мільйони

Ймовірного чеченського коханця Волочкової опізнали по шкарпетках

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів