"Ми щасливі": вдівець Фріске оголосив, що чекає на малюка від нинішньої пасії

4 лютого 2021, 12:36

Телеведучий Дмитро Шепелев, в якого майже шість років тому рак одібрав цивільну дружину, співачку Жанну Фріске, готується збудувати нову сім'ю. Чоловік незабаром вдруге стане татом.

Дмитро та його нинішня подруга Катерина Тулупова чекають на спільну дитину. Радісну новину телеведучий сам підтвердив у Instagram.

 
Дмитро та Катерина стануть батьками
фото з instagram шепелева

"Настав час, і ми з Катею хотіли би оголосити: "Так, усе так і є, ми чекаємо на малюка!", - поділився він, подякувавши за добрі побажання.


"Мабуть, поки все, що тут додати, ми щасливі...", - написав Дмитро.

Як відомо, синові Шепелева від Фріске, Платону в квітні виповниться вісім. У Тулупової від попередніх стосунків є донька Лада такого ж віку. Діти вже в курсі майбутнього поповнення в сім'ї.

"Ми діяли дуже акуратно, бо розуміли, навряд чи знайдеться щаслива дитина, яка скаже: "Так, звісно, дуже хочу брата або сестру! Не можу дочекатися, коли він ритиметься в моїх речах, ревтиме ночами і не дасть нам із татом покататися на сноуборді", - зізнався Дмитро PeopleTalk.

 
Нове кохання телеведучий зустрів десь три роки тому

"Звісно, коли ми вперше закинули вудку, діти відповіли нам категорично: "Ні, спасибі, не треба, в нас усе добре". Зараз, через багато місяців, діти на нашому боці та чекають на появу немовляти як на нову пригоду", - додав він.

Щоправда, зазначив Шепелев, взнавши велику новину, Платон і Лада "довго гиготіли, поки будували підступні плани, як мучитимуть немовля", але потім все ж таки зраділи.

Зі слів Дмитра, щодо статі майбутньої дитини, то вони з Катериною "готові до будь-якого розвитку подій" і будуть раді й хлопчику, і дівчинці.

Нагадаємо, Тулупова - дизайнерка інтер'єрів. Їх із Шепелевим познайомили діти, котрі відвідували один дитсадок та змалечку були найкращими друзями.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів