На SWEET.TV розпочався ексклюзивний допрем’єрний показ серіалу "З ким поведешся" за 3 дні до ефіру на ТБ

НОВИНИ КОМПАНІЙ
12 лютого 2021, 11:00

Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV представляє ексклюзивний допрем’єрний показ серіалу "З ким поведешся" від 1+1. Кожен епізод буде з’являтися на сервісі за 3 дні до прем’єри на телеканалі та буде доступний безкоштовно в межах підписки тільки на SWEET.TV. Перша серія відкрилася на платформі 12 лютого.

 

SWEET.TV та телеканал 1+1 презентували ексклюзивну онлайн-прем’єру серіалу "З ким поведешся". Кожна серія буде з’являтися на платформі за три дні до телепрем’єри та буде доступна в підписці без доплат.

"Для нас дуже важливо ексклюзивно давати абонентам якісний контент українського виробництва. Саме тому ми домовились з 1+1, щоб серіал "З ким поведешся" транслювався тільки на нашому сервісі ще до того, як вийде на самому телеканалі. Одне з наших завдань — давати українцям контент раніше, ніж його побачать інші, та я дуже радію, що нам це вдалося завдяки співробітництву з телеканалом", зазначив директор SWEET.TV Олександр Резунов.

Подібна колаборація між телеканалом та онлайн-кінотеатром SWEET.TV відбувається вперше. Кейси, коли прем’єра спочатку з’являється в бібліотеці стрімінгових сервісів, а вже потім — в ефірі телеканалу, є новим трендом для української індустрії.

Головні ролі в серіалі виконали Ольга Жуковцова (акторка "Жіночого Кварталу"), та зірка "Великих Вуйок" Лілія Ребрик. Також глядачі побачать Наталку Денисенко, Андрія Федінчика, зірку "Великих Вуйок" Інну Приходько та інших відомих українських акторів.

Сюжет занурює нас у історію інтелігентної жінки Марини. Їй 35 років, в неї є затишна квартира та чоловік-банкір, заради якого вона відмовилась від друзів та кар'єри. А він, натомість, відмовляється від неї та хоче розлучитись через молоду коханку.

Марина в шоці, сідає за кермо свого автомобіля та збиває дівчину на скутері. Поліцейські радять залагодити конфлікт мирним шляхом. Так в розкішній квартирі Марини з’являється повна її протилежність — провінціалка Галина з донькою.

Вони зовсім різні та разом потрапляють у вир неймовірних пригод. Але чи зможуть вони жити під одним дахом?

Перша серія "З ким поведешся" з’явилася на SWEET.TV 12 лютого.

Довідка:

SWEET.TV — національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного і преміального HD-телебачення, українських фільмів, а також рейтингових світових кінохітів від Disney, Universal, Paramount, Sony, Metro-Goldwyn-Mayer та інш. з українською доріжкою. Весь контент можна дивитися в HD якості на будь-яких пристроях (телевізор, планшет, комп'ютер, смартфон).

Інтерфейс додатку SWEET.TV — один із найбільш дружніх та інтуїтивно-зрозумілих на українському ринку. Робота платформи залишається стабільною навіть на слабких пристроях та з мінімальною швидкістю інтернету, що дозволяє дивитись фільми, серіали та телеканали навіть у горах чи в дорозі. Також є можливість поставити телеефір на паузу та переглядати передачі у записі впродовж 7 днів.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів