Цієї суботи на телеглядачів чекає гранд-фінал шоу "МАСКА"

Імідж-інформація
8 квітня 2021, 16:26
 

10 квітня о 21:00 глядачі каналу "Україна" побачать грандіозний фінал найпопулярнішого і найзагадковішого в Україні та в усьому світі шоу "МАСКА".

Протягом одинадцяти тижнів мільйони глядачів стежили за виступами і боротьбою учасників в ефірі каналу "Україна" і на Youtube-сторінці проєкту. Вже цієї суботи троє найсильніших героїв змагатимуться за перемогу в найрейтинговішому шоу українського ТБ і нарешті покажуть свої обличчя.

Романтичний Дракон, величне Сонце і мужній Носоріг – саме ці фантастичні учасники завоювали право змагатись у фіналі. Кожен з них протягом трьох місяців вражав своїми талантами, показував неймовірні виступи та заплутував зіркових детективів і глядачів.

Над вражаючими номерами працювали 4 топових українських режисера-постановника –Костянтин Томільченко, Олександр Братковський, Ярослав ГубськийіСергій Гуман. За цей час вони створили 76 надзвичайно яскравих номерів, які дивували, веселили і зворушували глядачів.

 

Музичний продюсер проєкту Сергій Грачов разом з артистами підготував 76 улюблених хітів світового шоу-бізнесу. Ведучий проєкту Володимир Остапчук приміряв 10 вражаючих образів з кінематографу, а в гранд-фіналі гіпершоу він здивує новим перевтіленням і продемонструє свої вокальні вміння.

"Я переконаний, що цієї суботи всі українські глядачі будуть прикуті до екранів телевізорів, адже це фінал найпопулярнішого і найнепередбачуванішого шоу "МАСКА" на каналі "Україна". Одинадцять тижнів безкомпромісної і запеклої боротьби між нашими фантастичними масками і нарешті глядачі побачать розв'язку – гранд-фінал феєричного проєкту "МАСКА",– коментує ведучий Володимир Остапчук.

 

Спеціально для масштабного шоу каналу "Україна" дизайнери Леся Патока і Назар Дідикстворили 22 неповторних героя. Незважаючи на те, що український проєкт "МАСКА" – це адаптація всесвітньо відомого формату The Masked Singer, який виходить у 4 десятках країн світу, схожих на наші костюми немає в жодній іншій версії. Кожен образ – абсолютно унікальний, створений вручну кращими майстрами нашої країни, саме тому їх можна розглядати годинами.

"Оживили" цих героїв найяскравіші українські зірки. Так, під маскою кіберпанка Буйвола приховувався улюбленець українських глядачівОлег Винник, який згодом долучився до команди зіркових детективів і разом з неперевершеними NK | Настею Каменських, Андрієм Данилком, Олею Поляковою і DZIDZIO розгадував особи учасників.

А вже цієї суботи глядачі дізнаються особи трьох найсильніших учасників, які дійшли до фіналу.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів