Джулія Робертс заговорила українською: SWEET.TV продовжує проєкт "Hollywood українською"

PROMOTED
15 квітня 2021, 10:00
 

SWEET.TV продовжує власним коштом створювати екслюзивний україномовний дубляж для культових фільмів, що раніше його не мали. У квітні кінозал проєкту "Hollywood українською" поповнили стрічки "День бабака", "Красуня", "Щоденник Бріджит Джонс", перші дві частини "Людей в чорному" та мультфільм "Шрек 2". Стрічки доступні абонентам сервісу безкоштовно в тарифі.

Також до кінця місяця україномовний дубляж отримає "Кримінальне чтиво", "Форрест Ґамп" і "Найкращий стрілець" з Томом Крузом у головній ролі.

Крім цього, озвучку українською мовою отримають серіали "Елементарно" та "Мільярди". В березні SWEET.TV завершили роботу над озвучкою сьомого сезону серіалу "Декстер" (єдиний, що не мав її раніше) та серіалу "Покидьки".

"Проєкт "Hollywood українською" набирає оберти. Ми даємо нашим абонентам можливість дивитися улюблені фільми, мультфільми та серіали українською мовою. Ми впевнені, що україномовний дубляж створює неймовірну атмосферу під час перегляду та допомагає отримати нові приємні враження від картин", — каже директор національного онлайн-кінотеатру SWEET.TV Олександр Резунов.

SWEET.TV єдиний український онлайн-кінотеатр, який створює україномовну доріжку для голлівудської класики.

Проблема доступності фільмів українською мовою наразі залишається достатньо гострою, адже стрічки, що з’являлися на екранах до 2006, не отримували україномовний дубляж. Коли їх показували на національних телеканалах, вони озвучувались "на швидку руку", що призводило до втрати якості.

Можливість самостійно створювати україномовний дубляж і озвучку відкрилася сервісу після того, як він уклав прямі контракти з Disney, Paramount, Universal, Sony, американським телегігантом CBS та ін. саме для території України.

SWEET.TV фокусується на наданні доступу до легального контенту. Абоненти отримують 260+ телеканалів у HD та 4K якості, серед яких національні, пізнавальні, фільмові, дитячі, спортивні та інші.

Є можливість керувати ТВ-ефіром: пауза, перемотка і запис телепрограм до 7 діб. Крім телебачення безкоштовно в тарифі доступні 10 000+ фільмів. Більшість з них мають україномовну доріжку.

Для нових абонентів на SWEET.TV діє спеціальна акція. Можна отримати доступ до всіх функцій сервісу на 7 днів абсолютно безкоштовно. Детальніше за посиланням.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів