Розваги на кожен день: чим зайнятись з родиною, друзями чи самому

PROMOTED
20 травня 2021, 10:00
 

Ми зібрали для вас ідеї, що допоможуть цікаво провести кожен день тижня: своєрідна "інструкція по дозвіллю".

Якщо ви не фанатієте від списків і щоденників, планувати робочий день — складне завдання. Коли мова йде про відпочинок — часто доводиться імпровізувати.

Щоб завжди під рукою був план дій на вечір — ми зібрали 7 ідей, що допоможуть розслабитися.

Понеділок

Понеділок — це найкращий день, щоб зайнятися спортом. Якщо ж натхнення так і не з’явилось, вдалий перший крок назустріч спорту — подивитися його по телевізору.

На телеканалах Футбол, Setanta і Eurosport завжди знайдуться трансляції футбольних чемпіонатів, UFC, NBA та багато іншого.

Подивитися їх можна в онлайн-кінотеатрі SWEET.TV, що транслює телебачення та фільми через інтернет.

 

Вівторок

Ніщо так не піднімає настрій, як смачна вечеря. І тут на допомогу приходять кулінарні шоу. Це може бути "МайстерШеф", або "Домашні страви з Джеймі Олівером", що йде на каналі FOX LIFE.

До речі, онлайн-ТБ має функцію запису шоу, тож в будь-який момент швидко знайдеться цікавий рецепт. Не переймайтеся, якщо не встигнете за кухарем: можна поставити ефір на паузу, або перемотати до потрібного моменту.

Середа

Екватор тижня — міні свято, що прикрасить тимбілдинг. Запропонуйте колегам пограти в настільні ігри, чи влаштуйте кіноперегляд з попкорном. Щоб довго не шукати фільм, увімкніть телеканал TV1000, ViP або Sony, де 24/7 крутять кіно за жанрами.

Тягнути кабель до офісу не знадобиться: просто підключіть до Wi-Fi найбільший екран і дивіться через інтернет.

 

Четвер

"Британські вчені довели": якщо подивитися в четвер ввечері гарну комедію, емоцій вистачає на всю п’ятницю. "Українські вчені довели": комедії стають смішнішими, якщо дивитись їх українською.

Наприклад, по новому подивитися фільми "День бабака" та "Красуня" на SWEET.TV. Сервіс створив україномовний дубляж до них у проєкті "Hollywood українською".

П'ятниця

Вечір п’ятниці — прийшов час зустрітися з друзями та відтягнутися. Спробуйте провести тематичну вечірку:

  • Мексиканську. З маракасами та тако.
  • Піжамну. З пуншем та музикою.
  • Костюмовану. В стилі фільмів Marvel з переглядом.

Доречі, на SWEET.TV фільми франшизи входять у передплату, тож атмосфера буде що треба. В кінозалі немає реклами, якість зображення — HD і 4К.

Субота

Цей день створено для мандрівок. Неподалік від кожного міста України завжди є парки або пам’ятки культури.

Дорогую можна подивитися фільм: завантажте його в додаток онлайн-кінотеатру і подивіться офлайн.

Неділя

Неділя — день релаксу. Завітайте до кав’ярні та насолодіться весною. Якщо ж погода "не шепче": можна відволіктися на цікавий серіальчик або нові "Зоряні Війни".

Безкоштовно спробувати втілити ці ідеї можна за допомогою SWEET.TV впродовж 7 днів. Ви встигнете відчути всі переваги: 260+ телеканалів, 10 000+ фільмів, а також мультфільми та серіали.

Все це онлайн без необхідності прокладати кабель. Підключити сервіс можна на 5 різних пристроїв одночасно. Детальніше за посиланням.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів