"Бики" проти "ведмедів" на Київському марафоні

PROMOTED
26 жовтня 2021, 11:20
 
Binomo

24 жовтня в Києві відбувся "12th Wizz Air Kyiv City Marathon 2021" – наймасовіший в Україні біговий захід. У цьому році до марафонського руху приєдналася міжнародна трейдингова платформа Binomo, яка набирає популярність серед українців. Компанія виступила офіційним партнером забігу і запропонувала учасникам відчути себе справжніми трейдерами – "биками" або "ведмедями".

Команду марафонців від Binomo представили відомі в Україні блогери. Вони розділилися на дві групи – ті, хто вибирають тренд на зростання ринку, були "биками", а ті, хто на падінні, – "ведмедями". Разом команда подолала дистанцію в 10 км, продемонструвавши витривалість, силу волі і пристрасть до перемоги.

 
Binomo

Не залишилися без уваги і глядачі марафону. Представники Binomo побудували у Містечку Змагань зону, в якій уболівальники могли зігрітися чаєм, поспілкуватися з друзями, послухати музику і зробити фото в зоні "биків" і "ведмедів". Всі бажаючі взяли участь у фотоконкурсі Binomo, а його переможець отримав приз – Apple Watch 7 на головній сцені марафону.

 
Binomo

У Binomo підкреслили: "Ми є фанатами здорового способу життя, позитивного мислення та сталого розвитку. Це важливі умови і для професійного трейдингу. Ми зацікавлені в підтримці таких класних рухів як марафони Run Ukraine і плануємо розвивати нашу співпрацю".

 
Binomo

Операції з позабіржовими фінансовими інструментами пов'язані зі значними ризиками. Перед початком торгівлі на платформі Клієнту необхідно провести аналіз своїх фінансових можливостей і пройти навчання (ознайомитися зі стратегіями, доступними на платформі і потренуватися на демо-рахунку).

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів