Баляндраси 15.08

Том Хенкс несподівано приєднався до лесбі-весілля

28 жовтня 2021, 13:45

Американський актор Том Хенкс став несподіваним, але приємним гостем на весільній церемонії закоханої пари, Дісіємбре й Ташії Ферріс.

Кінозірка підійшов до жінок, зізнавшись, що спостерігав за ними, та запитав, чи не міг би він із ними сфотографуватися. Том зізнався, що це одне з найкрасивіших весіль, які він бачив.

 
Дісіємбре й Ташія не просили актора з ними сфотографуватися. Це він сам попросив про це наречених
фото з twitter

Для Дісіємбре й Ташії, котрі на пляжі в Санта-Моніці проголошували обітниці в присутності їхнього 1-річного сина, поява актора стала справжнім добрим знаменням.


Як пише The Daily Mail, на одному з гостьових стільців була встановлена фотографія брата Дісіємбре, який помер у 2017-му році. Актор став розпитувати про нього пару, і з'ясувалося що вони з ним народилися в один день.

"Брата не було на весіллі, але те, що на нього прийшов Том Хенкс, було знаком від нього, що він насправді там був", - поділилася жінка.

Як відомо, Хенкс уже не вперше стає зіркою весіль незнайомців. У 2016-му році, бігаючи в нью-йоркському Центральному парку, він сфотографувався з молодятами Елізабет та Раяном, а потім привітав їх у своєму Instagram.

Як відомо, сам Том Хенкс уже понад тридцять років щасливо одружений із Ритою Вілсон.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Том Хенкс допоміг заручитися закоханій парі

Том Хенкс надіслав фанатці своє селфі. ФОТО

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів