Без операцій, але з фотошопом: Чехова зізналася в обмані та розказала про свій шлях до мінус 30 кіло

11 листопада 2021, 12:00

Російська телеведуча Анфіса Чехова зізналася, що тривалий час обманювала шанувальників, "зменшуючи" свої форми за допомогою фотошопу.

Скільки вона важила на своєму піку, і в якій вазі тримається останні роки, зірка розказала в Instagram, рекламуючи тепер власну авторську програму зі схуднення.

 
Анфіса зізналася, що ще кілька років тому фотошопила себе
фото з instagram чехової

"Я приховувала від вас - я не знімалася в телепрограмах, не виходила в світ. Я фотошопила свої фотографії, зменшуючи себе майже вдвічі. Я важила майже 100 кіло і не приймала себе такою", - розповіла 43-річна Анфіса в нещодавніх інста-сторіз, поділившись архівними кадрами.


 
Тепер зірку в мережі підозрюють у тім, що вона, навпаки, "збільшила" себе на старих фото, щоби яскравішою виглядала різниця між "раніше" і "тепер"

Зі слів Чехової, вже в 16 років вона важила 72 кіло та почувалася "білою вороною" серед 40-кілограмових подружок.

"Виснажливі дієти чергувалися з жорсткими тренуваннями батька, який вважав мене ганчіркою та добивав мою самооцінку", - розказала вона.

 
Чехова стверджує, що відтоді скинула 30 кіло і утримує вагу

Жінка зізналася, що часто зривалася, і скинуті кіло поверталися "з друзями". І лише коли вона зібрала в систему свій досвід та переглянула стосунки з власним тілом, їй вдалося схуднути на 30 кілограмів, і в вазі близько 60 вона тримається останні кілька років.

"Я навчилася жити у згоді з собою, коли в мені було 90+ кіло, я ніколи не піддавала своє тіло жодній пластичній операції! Моє схуднення було побічним ефектом моєї внутрішньої роботи над собою, моєї щирої та теплої турботи про себе!", - запевнила вона.

 

Анфіса підкреслила, що гонитва за схудненням - найбезглудіше, на що можна змарнувати своє життя. І що струнка фігура не гарантує ні щастя, ні кохання, ні схвалення оточуючих, якщо в людині немає любові до самої себе.

"Я завжди, завжди пропагувала те, що бути різними - це круто! Я виступала проти стандартів! Я завжди стверджувала і всім своїм життям доводила, що вродливим, успішним та щасливим можна бути в будь-якій вазі!, - наголосила вона.

 
Тобто тепер усе по-чесному, без фотошопу, га, Анфісо?

На думку Чехової, тіло саме собою "розквітає" та набуває легкості, коли перестає бути громовідводом для невирішених психологічних проблем та отримує те, чого потребує найбільше: усвідомленої турботи та любові.

 
Вірите?

Нагадаємо, раніше Анфіса вже розказувала про основні зміни в своєму раціоні: вона прибрала цукор, дріжджі та м'ясо.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

"Десь пишніша, десь худіша": Чехова показала, як змінилася за 13 років. ФОТО

"Пупок на місці": Чехова в купальнику потроллила тих, хто закидає їй фотошоп

"Гола, послужлива і в наморднику": Чехова показала спекотні пляжні ФОТО

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів