8 маленьких українців відзначили у рамках акції "Діти-герої" у Міністерстві внутрішніх справ України

PROMOTED
20 червня 2023, 09:27

У пресслужбі Нацгвардії України сповістили про важливий захід на підтримку героїчних дітей, що нещодавно відбувся: "Вісім сміливих, відважних та справжніх юних патріотів України урочисто відзначили у Міністерстві внутрішніх справ України у рамках акції "Діти-герої".

Заступниця міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко привітала кожного лауреата акції, нагородивши їх цінними подарунками".

Нагородження відбулося за участі Першої Леді України, заступниці міністра внутрішніх справ, компанії STUDY.UA, популярних виконавців та найвідомішого пса країни — Патрона.

 

Метою заходу було — відзначення та віддання належної шани дітям-героям, які виявили мужність та відвагу в небезпечних ситуаціях. Вони отримали від присутніх публічну підтримку, нагороду й визнання, а також — можливість відновити почуття безпеки під час повноцінного літнього відпочинку.

До цього долучилась компанія STUDY.UA, що є лідером в освітній сфері України. Зокрема, вони підготували спеціальний подарунок для дітей-героїв — сертифікати на відпочинок у мовному таборі в Карпатах.

На дітей чекає природа, натхненне оточення, нові друзі та вивчення англійської. Після пережитих труднощів та подій українські діти заслуговують на підтримку та відпочинок.

 

Команда табору British Camp взяла на себе організацію та втілення такої важливої місії — повернути цим маленьким героям спокій.

Серед лауреатів були діти різного віку, але всіх їх об'єднують неймовірні історії, що надихнули всю країну.

Відзнаку отримала чемпіонка з Чорноморська, Олександру Паскаль, котра втратила ногу під час російського ракетного обстрілу на Одещині.

"Після коми та тривалої реабілітації, Саша знову на своїх улюблених тренуваннях із художньої гімнастики. Тепер вона виступає із протезом замість ноги, але все так само палко мріє про Олімпійське золото" — коментують у Нацгвардії.

Також поміж лауреатів були діти, що, ризикуючи життям, рятували своїх близьких під час пожежі. Вони зробили це до приїзду вогнеборців і вберегли рідним життя.

Серед таких дітей-героїв: 10-річна Нікіта Савічева із Сум та 12-річний полтавець Олександр Дем’яненко.

Юний художник родом із Білої Церкви, Арсен Аджубей, що має аутизм, — активно допомагає ЗСУ, малюючи картини, а виручені кошти разом із батьками спрямовує на захист країни.

Мистецтвом рятує світ і Соломія Реут, яка грає у Дніпрі на сопілці та збирає гроші на підтримку армії. Поки її батько служить у лавах ЗСУ, донька закрила вже не один збір на користь армії.

 

Усі 8 учасників пережили неймовірні випробування та стали прикладом незламності українців. Благодійна акція "Діти-герої" має на меті відзначити й віддати дітям належну шану після того, через що вони пройшли.

І найголовнішим подарунком для дітей стали сертифікати на відпочинок у мовному таборі в Карпатах від STUDY.UA. Це спосіб повернути їм відчуття щасливого дитинства та дати можливість для розвитку.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів