До Дня Конституції Державне ККБ ЛУЧ та Sister's Aroma перевипустили лімітований парфум "NEPTUNE"

PROMOTED
28 червня 2023, 10:00

На замовлення державного підприємства Київське конструкторське бюро "ЛУЧ" до річниці затоплення російського воєнного корабля, український beauty-бренд Sister’s Aroma випустив лімітований парфум "NEPTUNE", весь прибуток від реалізації якого було направлено на благодійність.

 

Нагадаємо, що саме ракетою "Нептун" 13 квітня 2022 року було знищено воєнний корабель країни-терориста. Саме ця перемога стала винятковим прикладом українського спротиву та надважливою підтримкою для кожного українця.

Етикетка лімітованого парфуму "NEPTUNE" виготовлена з металу, що співзвучно з фактурою самої ракети, а розробляючи аромат, український косметичний бренд Sister’s Aroma надихалися мужністю та сміливістю – тому парфум наповнений нотами витриманого бурбону, тютюнової димки та паленого цукру, а провідною нотою в ньому є запах пороху.

Перший випуск унікального аромату було продано менше ніж за добу, тому до Дня Конституції 28 червня буде випущено другу серію парфумів. Придбати їх можна на офіційному сайті та у точках продажу по всій Україні.

З першого дня війни, вже більше року, український бренд Sister’s Aroma щомісячно виділяє кошти на допомогу і потреби в Україні, а також окремим ротам ЗСУ.

Останній переказ у Червні 2023 року було направлено у фонд UAnimals на порятунок тварин у Херсонській області. За весь період найпопулярніший український бренд косметики перерахував на благодійність більше ніж 5 мільйонів гривень.

Колаборація з ДержККБ ЛУЧ не є виключенням, команда бренду прийняла рішення сконцентруватися на допомозі у темі потреб жінок на фронті та перерахувати всі 100% прибутку від продажу парфуму "NEPTUNE" до фонду "Марш Жінок" на терміновий збір – закупівлю тактичного взуття.

Останні матеріали
Більше матеріалів