Афіша подій Caribbean Club: вар’єте "Рояль" з Lida Lee, STAND-UP шоу, концерт "Фіолет" та інше

PROMOTED
17 листопада 2023, 12:25

У листопаді та грудні Caribbean Club готує калейдоскоп івентів на будь-який смак — гумористичних, театральних, танцювальних і, звісно, музичних. Це й вишукане вар’єте "Рояль" в кращих традиціях кабаре, й імпровізаційний стендап з Володимиром Шумко та Лєрою Мандзюк, й танцювально-театральна вистава "Саквояж" від відомого українського театру танцю "Форсайт".

Більше івентів листопада та грудня в Caribbean Club — у добірці нижче.

16 листопада: "Джаз для дорослих з Олексієм Коганом"

Наживо легендарні композиції, невигадані джазові історії з-за лаштунків від Олексія Когана й живі музичні ілюстрації у виконанні колективу Jazz in Kyiv Band — усе це про концерт "Джаз для дорослих з Олексієм Коганом" 16 листопада.

Гості вечора почують пісні, що підкорили мільйони сердець, вгамують інтелектуальний голод і будуть неабияк здивовані. Адже кожен "Джаз для дорослих з Олексієм Коганом" особливий — із винятковим репертуаром, тематикою, спілкуванням із гостями та настроєм.

17 та 24 листопада: вар’єте-шоу "Рояль" з Lida Lee

Вже 4 роки Caribbean Club знайомить містян та гостей із витонченим мистецтвом вар’єте і збирає повні зали та десятки натхненних відгуків. Продовжить тішити цим неповторним дійством і в найближчі місяці.

У листопаді пройдуть захопливі шоу вар’єте "Рояль" зі спеціальною гостею — українською співачкою Lida Lee.

Кожне з них — ніби справжнє побачення з Парижем: затишна атмосфера, зручне крісло, келих ароматного вина та яскраве шоу в кращих традиціях кабаре.

18, 22 та 29 листопада, 2, 6, 13 та 20 грудня: вистави театру-студії імпровізації "Чорний квадрат"

Психотерапія радістю і позитивом у наші непозитивні часи — не дивно, що комедійні вистави «Чорного квадрату» так припали до душі глядачам. Адже в них ідеться про звичайних людей зі знайомими проблемами, які театр-студія подає через гумор.

У листопаді щосереди та щосуботи на гостей Caribbean Club чекатимуть такі вистави "Чорний квадрат": 18 листопада — "Закохані танцюють у ліжку", 22 листопада — "Офіс. Запали в собі бажання", 29 листопада — "Ігри для дорослих", 2 грудня — "Тестостерон або Пір Духа", 6 грудня — "Хто кого хоче…?", 13 грудня — "Попередні пестощі", 20 грудня — "Topless. Все включено".

Покази всіх вистав здійснюються українською мовою. Опис кожної можна знайти на сайті.

23 листопада та 7 грудня: танцювально-театральна вистава "Саквояж"

Хореограф і танцюрист Олександр Лещенко, який нещодавно сколихнув світ, виступивши на найпопулярнішому проєкті світу "America’s Got Talent", представить у Caribbean Club танцювально-театральну виставу "Саквояж" від відомого українського театру танцю "Форсайт".

За 7 років постановка зі стильною та чуттєвою хореографією вже наробила галасу в Германії, Франції, Шотландії, Бразилії, Туреччині, Казахстані, Італії, Перу, Чилі, Швеції, Естонії, Фінляндії та, звичайно, в Україні.

Видовищні трюки від артистів циркового мистецтва, сильні вокальні партії та мультимедіа-ефекти — все це під час вистави "Саквояж" в Caribbean Club. Частину зібраних коштів спрямують на потреби ЗСУ.

26 листопада: концерт DISLOCADOS — SALSA BOSSA NOVA

26 листопада в стінах найсальсовішого закладу країни відбудеться концерт найсальсовішого оркестру Dislocados. За 18 років існування бенд створив власний стиль — стиль української сальси, здобувши славу в країнах Латинської Америки та США.

Кожен їхній концерт — це насичений мікс із якісного саунду, танцювальних ритмів та повної віддачі музиці. Виступ 26 листопада у Caribbean Club не стане виключенням.

5 грудня: IMPROV & STAND-UP шоу

Caribbean Club запрошує на імпровізаційний стендап з актором Володимиром Шумко та комікесою Лєрою Мандзюк.

Ці двоє — відомі фігури на ниві українського гумору й готують безліч неймовірних історій із життя та актуальні жарти. Тож вечір, сповнений сміху й позитиву, забезпечений.

9 грудня: концерт гурту "Фіолет"

Гурт "Фіолет" зіграє програму сформовану з побажань шанувальників. "Кохана", "Тиша", "Бібліотека" – обирайте 10 своїх найулюбленіших пісень, які ви хочете почути на концерті, пишіть їх в коментарях під публікацією гурту і приходьте співати разом з ними.

Переглянути актуальний розклад подій Caribbean Club та купити квитки можна на сайті caribbean.com.ua.

У разі повітряної тривоги гості можуть направитися до найближчого бомбосховища, зазначеного на карті.

Останні матеріали
Більше матеріалів