Айрленд Болдуїн у спідньому показалася через 9 місяців після пологів. Фото

21 лютого, 11:16

Донька акторського експодружжя, Алека Болдуїна та Кім Бейсінгер, модель Айрленд Болдуїн у соцмережі показала, як виглядає її тіло через 9 місяців після пологів.

28-річна красуня, котра у травні народила дівчинку, яку назвала Холланд, зізналася, що лише тепер у неї знайшовся час для того, щоби почати приводити тіло в форму.

"Допис солідарності" Арленд опублікувала в Instagram.

Айрленд покривлялася в спідньому перед дзеркалом

/ Фото: Фото з Instagram Болдуїн

"9 місяців після пологів, і я далека від того, де хочу бути, але найтяжче вже позаду, і я нарешті знаходжу час, щоби привести цю дупу в форму", - оголосила вона.

Модель народила первістка дев'ять місяців тому 

Фото:

Зі слів дівчини, їй необов'язково тренуватися щодня, головне, щоби прогрес був постійним. Зокрема вона старається більше ходити та більше рухатися.

Обличчя крихітки Холланд зіркова мама поки в мережі не показує

Фото:

"Просто хотіла написати пост солідарності з усіма, в кого є труднощі з тим, хто намагається надихнути себе на зміни шкідливих звичок/роботу над собою. В мене досі бувають дні, коли я компульсивно з'їдаю на вечерю цілу коробку печива від дівчаток-гьорлскаутів, але це нормально! Мені знадобилося 7-9 місяців, щоби почати скидати набрану за вагітність вагу або перейматися цим... і всі, хто змушує вас почуватися погано через те, що ви рухаєтеся своїм темпом або "недо..." щось там, можуть іти к бісу. Це лайно - складне. Будьте добрі до себе", - закликала Болдуїн.

Болдуїн збирається "привести дупу в форму", але нікуди не квапиться

Фото:

Нагадаємо, Айрленд іще до того, як стала мамою, поширювала в мережі меседж бодіпозитиву. Як наголошувала модель, "її целюліт, розтяжки, вигини, екзема, бліда шкіра, відросле коріння, вросле волосся, волохаті ноги" тощо - це те, що робить її живою людиною.


IDEALMEDIA