зірковий факап-стендап

Баляндраси
KIKO MILANO презентує нову лінійку сонцезахисних засобів і засобів для засмаги

KIKO MILANO презентує нову лінійку сонцезахисних засобів і засобів для засмаги

PROMOTED
16 липня, 12:06

Веселіться з сонцем і піклуйтесь про шкіру й волосся

Італійський бренд KIKO MILANO святкує настання літа запуском нової колекції Радійте з сонцем (Suncare Collection) - лінійки продуктів для захисту шкіри під час і після перебування на сонці.

Нова колекція складається із сонцезахисних засобів, засобів після засмаги та автозасмаги для обличчя, тіла та волосся.

Широкий діапазон формул, збагачених гіалуроновою кислотою, розроблений експертами відповідно до найвищих стандартів якості, з урахуванням практичності та багатозадачності.

Легкі і приємні текстури продуктів не залишають липкості, збагачені аргановою олією, олією авокадо, оливи, ши, солодкого мигдалю та кокоса. Тому продукція забезпечує надійний захист та ретельний догляд за шкірою. Дерматологічно перевірені водостійкі продукти забезпечують високий захист від UVA та UVB променів.

Уся продукція колекції наповнена п’янким ароматом Monoi: верхні ноти солодкого мигдалю та кокосового молока змішуються з нотами серця ванілі, жасмину та квітки моноі та базовими нотами сандалового дерева та мускусу.

Цей аромат викликає спогади про відпустку на райському острові. Упаковка колекції також малює картину тропічної відпустки – насичені кольори нагадують блакить неба та яскраве сонце.

Колекція Suncare дбає не лише про шкіру, але й про навколишнє середовище. Тестування показали, що продукти не токсичні для морських водоростей, а формули біологічно розкладаються в солоній воді через 28 днів.

Колекція вже доступна у фірмових магазинах Kiko Milano та на INTERTOP.UA.

Останні матеріали
Більше матеріалів