Косметичні подарунки для чоловіків та жінок до Дня Святого Валентина

PROMOTED
3 лютого, 09:00

День Святого Валентина - це ще одна нагода подарувати собі та своїй коханій людині тепло та увагу. Ми зібрали універсальні косметичні засоби на різний смак та гаманець: вибір за вами.

Elemis Kit, The Essential Men’s Duo

Повнорозмірний дует для очищення та зволоження створений для чоловіків пропонує освіжаючий і відновлюючий щоденний ритуал догляду за шкірою обличчя: Deep Cleanse Facial Wash 150 мл та Daily Moisture Boost 50 мл. Підходить для заспокоєння чутливої шкіри під час гоління, унікальні формули надають можливість відчути комфортний і приємний досвід у догляді за шкірою.

Dermalogica, PoreScreen SPF40

Багатофункціональний сонцезахисний крем, який забезпечує захист SPF 40, одночасно підтримуючи здоровий вигляд пор шкіри, мінімізуючи їх зовнішній вигляд. Крем покращує вигляд шкіри за допомогою легкого тону, надаючи сяйва. Нанесіть необхідну кількість засобу рівномірно на обличчя після етапу зволоження кожного ранку, бажано за 15 хвилин до виходу на сонце. Можна наносити окремо або як основу під макіяж.

Grown Alchemist, Travel Essentials Kit

Унісекс набір-догляд для подорожей, в якому ви знайдете шампунь для живлення волосся 50 мл; кондиціонер для живлення волосся 50 мл; гель для тіла 50 мл та зволожуючий крем для тіла Мандарин і Розмарин 50 мл. Формула догляду за волоссям насичена поживними речовинами, робить їх блискучими і еластичними, підходить для щоденного використання. Догляд для тіла підходить для всіх типів шкіри, візуально відновлює її еластичність.

Rejuvenated, Re-set

Re-set — це революційна формула, яка допомагає підвищити енергію організму, збалансовано зменшити кількість жиру та допомагає стабілізувати рівень цукру в крові. Потужна комбінація трав та активних інгредієнтів, яка допоможе вам легше досягти цільової ваги та довголіття. Тепер містить йод.

Ten Science, Age Lumina UV-Fluid SPF30 BB Cream Effect

Легкий флюїд з природним відтінком, який адаптується до будь-якого типу шкіри, надає шкірі рівного здорового і сяючого тону з ефектом BB-крему. Незвичайна формула, яка допомагає захистити шкіру від пошкоджень, спричинених зовнішніми стресами, водночас дозволяє приховати недосконалості. Містить UVA та UVB фільтри.

Зверніть увагу, що косметичні набори брендів Elemis, Dermalogica та Grown Alchemist з 6.02 по 18.02 будуть мати знижку - 20%.

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів