Відкриття сезону: фруктовий глінтвейн. Найкраще вино для зимового напою
Широко відомий в Україні бренд вина AZNAURI створив шалену новинку, яка заслуговує звання ідеального вина, з яскравим ароматом і смаком фруктів. Тепер українці можуть насолодитись неймовірним фруктовим букетом та обрати вино з чотирьох смаків для будь-якого настрою та події.
Зима — час, коли кожен з нас прагне зігрітися та відчути атмосферу затишку та незабутніх вечорів з найближчими. І що може бути краще, ніж пряний глінтвейн, який подарує насолоду смаком і теплом?
Розповідаємо, як правильно підібрати вино та відкрити новий досвід споживання звичного для всіх глінтвейну.
Розкіш різноманіття та фруктові акценти
Сучасні тренди у споживанні відзначаються тенденцією до задоволення та експериментів. Люди шукають щось особливе та неординарне, прагнуть побалувати себе, надаючи перевагу продуктам з яскравими та оригінальними смаками.
Саме під запит поціновувачів, бренд AZNAURI створив колекцію вишуканих вин AZNAURI Fruit Collection, яка пропонує різноманіття вин з фруктовими нотками.
Ця колекція — про улюблене вино, але в абсолютно новій інтерпретації, створене шляхом поєднання відбірного винограду європейських сортів та фруктів. У лінійку ввійшли найулюбленіші смаки: ніжний персик, спокуслива полуниця, пристрасна чорна смородина та соковита вишня.
А тепер спробуймо приготувати справжній хіт сезону — фруктовий глінтвейн з винами AZNAURI Fruit Collection, ідеальна солодкість якого позбавить вас від необхідності використовувати додатково мед.
Рецепти чотирьох ідеальних фруктових глінтвейнів
Рецепт глінтвейну «Персикова фантазія»:
- AZNAURI Peach біле солодке – 1 пляшка.
- Додайте очищені та нарізані фрукти: яблуко, мандарин, лимон.
- Додайте спеції: паличку кориці, гвоздику, ванілін.
- Перемішайте та грійте напій на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
Завдяки вину AZNAURI Peach смак глінтвейну набуде мармеладних нот з нюансами апельсинової цедри та персикового джему.
Рецепт глінтвейну «Полунична спокуса»:
- AZNAURI Strawberry рожеве солодке — 1 пляшка.
- Апельсин — 1 штука.
- Кориця — 1 паличка.
- Сушена м’ята, гвоздика, мускатний горіх — до смаку.
- Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.
Глінтвейн з рожевого вина AZNAURI Strawberry окрім незрівнянного аромату полуничного джему, вершків і марципанів, матиме блискучий ніжно-рожевий колір, який підійме настрій у холодний зимовий день.
Якщо ви поціновувач класичного червоного глінтвейну, то наступний рецепт саме для вас. Вино AZNAURI Black Currant з елегантним ароматом чорної смородини, прянощів і шоколадних трюфелів надасть вашому глінтвейну божественного аромату, який ви полюбите з перших ковтків і не зможете забути.
Рецепт глінтвейну «Пряна смородина»:
- AZNAURI Black Currant червоне солодке — 1 пляшка.
- Апельсин — 1 штука.
- Лимон – ½ штуки.
- Кориця — 1 паличка.
- Чорний перець горошком, гвоздика, молотий імбир, бодян — до смаку.
- Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.
Наступний рецепт для любителів чогось «міцненького» та оригінального. Ми пропонуємо поєднати кращі напої від бренду AZNAURI, додавши до глінтвейну з вина AZNAURI Cherry коньяк з ароматом свіжоподрібненої кави — AZNAURI Espresso. Аромат стиглої вишні, смаженого мигдалю, темного шоколаду, спецій і кави порадує своєю багатогранністю.
Рецепт глінтвейну «Соковита вишня»:
- AZNAURI Cherry червоне солодке — 1 пляшка.
- AZNAURI Espresso — 50 мл.
- Апельсин — 1 штука.
- Лимон – ½ штуки.
- Кориця — 1 паличка.
- Чорний перець горошком, гвоздика, бодян — до смаку.
- Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.
Обираючи AZNAURI Fruit Collection для вашого глінтвейну, ви виходите за межі звичайного споживання напою. Пориньте в атмосферу тепла та вишуканості, насолоджуючись кожним ковтком зігріваючого глінтвейну з AZNAURI Fruit Collection.
Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я.